![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am chef sa dorm, insa chestia asta e imposibil de realizat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Aoleu dar ce e acilea,lume fara chef si plina de somn,vine sfarsitul de saptamana...mai cu viata!!!!Haideti la o cafea si poate va binedispun!!!!
Hai Teo,hai Teo,Hai Teo..cine e cu Teo manutele sus!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Hai cu apa!!!Ooo Albi si cu bere,nu-i rau!!! Am mari probleme la mansarda,ieri mi-am cumparat un paltonas,daca o tin asa o sa bata vantul prin buzunare de sarbatoare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va doresc o zi cat mai frumoasa si cu mult soare!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Buna! Am vazut 2 catelusi albi extrem de dragalasi, cu puloverase cu imprimeu de iarna si botosei. Lovely! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In rest, sunt trista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
DI ce esti trista? IO cred cao desfiintez pe colega mea!! Serios!!! chiar nu isi da seama ca sta prea mult cumine?? Adica io muncesc in pana meaa!!! Si tre sa fac asta in timp ce ea imi spune ca la ea in casa e frig, ca vrea o casa calduroasa, ca ar face o fac de medicina veterinara, ca are de vazut 2 ap nu stiu unde plm...Nu ma intereseaaaaaazaaa!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
As vrea si eu sa merg la un shopping, dar nus tiu cand!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cindy (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Laur, gandurile tale bune m-au "obligat" azi sa beau nu 4 ci 7 cani cu apa (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) Sa nu va zic insa de cate ori am fost la baie si acum iar ma scapa (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Albi, n-ai un mp3 player cu casti din alea mititele care sa acopere "zgomotul de fundal" ? (IMG:style_emoticons/default/mah.gif) Eu plec acasa! Ne vedem luni. Pupaceala la toata lumea si vichend fain de tot sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neatza neatza!!!!Cafea,multa cafea,daca s-ar putea si intravenos...mai vrea cineva?
Va urez o zi superba,eu impachetez,azi fac un transport de boarfe si maine de mobila,gata schimb locuinta!!! Ai mei nu au stiut cat de mult eu pot sa sar,mai sus,tot mai sus...de dimineata sunt cu melodia asta pe creieras!!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va scriu din Zurich. Ajung in Buc dupa ora 3. Puppp!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am ajuns acasaaaa! In sfarsit am internet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo tie, ca eu ieri nu am avut deloc, a crapat romtelecomul!
E un frigh de crapa pieterele, ieri noapte au fost -5 la mine! |
|
|
![]()
|
|
Noi nu am avut de joi de cand am ajuns. Am prins putin inaeroport la lounge dar atat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 12:45 PM |
|