![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
NO, bine ca ai scapat! Si La multi ani (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara! Eu nu stiu cum am reusit de am racit iar. Sunt cobza. Va pup. O saptamana minunata!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ii bine deloc, Krysule, esti tot timpul bolnavioara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Da, si eu m-am saturat! Trebuie sa ma duc neaparat la doctor.Pupici.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Musai, iubire! Si la un medic bun, ca tot ai fost, tot tratamente ai facut si tot bolnavioara-mi-esti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Saru`mina, Albi!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Pai nu a fost, de-aia 21 noiembrie e a doua mea zi de nastere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fii sanatoasa si sa traiesti multi ani inconjurata de cei dragi, linisiste sufleteasca si bucurii! |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Valentina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana, prin cate ai mai trecut si tu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Neata! Eu am inceput bine ziua de azi: ma dor toate. Mi s-a infundat nasul, imi curg mucii, ma dor ochii si capul, mi s-a inflamat un ganglion la gat, langa maxilar si ma doare... Ma dreg cu ceai fierbinte de ierburi, clatite cu urda si marar si paracetamol. Am un dosar in fata ce trebuie sa-l termin pana la pranz. Credeti ca am vreo sansa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kryss, iar esti racita? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Neaparat sa iti intaresti imunitatea! Incearca propolis si ceaiuri bune de plante de la Plafar. Vitamina C ajuta iar foarte bine. Ai grija de tine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata! Azi am venit de la 7 juma, ca diseara ma duc sa ma epilez si io ca fietili!
Astept cu nerabdare plecare in spre casa, care se anunta a fi pe 18 dec. Deci mai e mai putin de o luna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insanatosire grabnica fetelor!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pupu-v-as (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, nu v-am spus dar saptamana trecuta am facut-o lata: mi-am facut buzele. Mi s-au parut cam mari dar acum s-au dezumflat si le am egale. Am facut o complicatie insa, o basica de lichid la cea de sus. Trebuie sa merg sa mi-o scot (cred ca o inteapa si lasa lichidul sacurga) ca sa nu se intareasca si sa fac vreun nodul care trebuie operat. Offf, sunt cam deprimata... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:52 AM |
|