IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Diana.
post Nov 24 2011, 10:22 PM
Post #861

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De Ara mea zici, Mel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Nov 25 2011, 08:57 AM
Post #862

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!

Diseara sunt decernarile premiilor Medias Blog Awards (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) si apoi pizza party (IMG:style_emoticons/default/pizza.gif) Initial nu am vrut sa merg (de fapt nici nu am vrut sa mai particip anul asta), pentru ca la sectiunea Food Blog nu participa decat doua bloguri: al meu si inca unul. Inevitabil castig ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lipsa de concurenta nu face castigul prea dulce (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Am hotarat insa sa merg (si ii tarasc si pe stimabilul sot + junioara simandicoasa) pentru ca e vineri seara si astfel am o sansa buna pentru a rupe monotonia ultimelor luni in care "ne-am petrecut" numai in fata televizorului (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Poate cu ocazia asta vor privi cu alti ochi, decat sceptici si dezaprobatori, ceea ce fac eu cu drag.
Melcri, de cand nu te-am vazut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Apropo de magazine: in cartierul unde am eu locuinta nu exista pana de curand un magazin mare si bine aprovizionat, ci doar cateva chioscuri cu lucruri de baza si care trec repede. De cate ori aveam nevoie de ceva diferit trebuia sa bat drum lung pana la un supermarket sau pana la piata. Nu va zic cati bani lasam acolo la fiecare sesiune de cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ei bine, de doua saptamani s-a deschis un supermarket chiar langa blocul meu (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) Este foarte bine aprovizionat, are niste preturi foarte bune si un program mai mult decat accesibil. De cand am magazinul langa mine, nu mai sunt tentata sa cumpar tot felul de lucruri si nici cantitati industriale, deoarece acum am totul aproape. Cumpar numai strictul necesar si am tot timpul in minte faptul ca daca mai am nevoie de ceva, pot oricand sa cobor si sa cumpar (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 25 2011, 02:46 PM
Post #863

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!!
NU am avut timp nici sa salut!
Teo, distractie placuta si sa ne spui ce ai castigat!
Io imi omor nervii aici, cu colega mea care face lucruri numai de an boulea si pe nimeni nu intereseaza! e de rahat!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 25 2011, 03:13 PM
Post #864

Fondator eLady.ro

Pe mine ma doare inima, cred ca am tensiune in pisici..
Danati, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma gindeam la tine ieri seara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
danati
post Nov 25 2011, 03:23 PM
Post #865

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Hello ! E vineeeeri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si am reusit sa rezolv cu declaratiile (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Si eu ma gandesc la tine , Diana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Citesc pe aici dar nu prea am tragere sa scriu. Mi se pare ca nu prea am lucruri interesante de zis.
Imi place cum te-ai adaptat in noua casuta, se pare ca te simti bine acolo, ti-ai facut prieteni, Ara are si ea prieteni noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ma bucur mult pentru tine.

+Quote Post
Diana.
post Nov 25 2011, 03:28 PM
Post #866

Fondator eLady.ro

Interesante? Pai ce, sintem stele de cinema? Viata fiecareia dintre noi e interesanta.
Mi-i dor de tine!!!

Valentina, ce faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 25 2011, 06:30 PM
Post #867

Fondator eLady.ro

A, ce voiam sa va spun: pe la sfirsitul lunii o sa facem upgrade la forum si nu o sa se poata posta pentru o zi, doua . Nu va suparati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) trebe facut upgradeul neaparat si e musai in jurul lui 1 decembrie. Sa nu va speriati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu plecam nicaieri, doar trebe puse niste lucruri la punct.

+Quote Post
melcri
post Nov 26 2011, 12:15 AM
Post #868

Incurabil

Member No.: 6,886

Da, de cainele tau spuneam,Diana.Ce frumos este!

Teo,In vara am fost plecata in vacanta 2 luni,iar ptr mine inceputul de an scolar este foarte solicitant.De aceea nu am prea intrat sa mai scriu cate ceva.Poate acum sa mai gasesc un pic de timp.Am vrut sa pun poze cu cateva cumparaturi dar nu stiu cum sa deblochez niste poze de pe aparatul foto ca-mi afiseaza ca nu mai am spatiu,dar nici nu le pot vedea;cred ca sunt blocate unele.

+Quote Post
Bia
post Nov 26 2011, 12:43 AM
Post #869

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Fetelor, in curand ne mutam in alt apartament. Am gasit unul foarte frumos. O sa pun poze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Nov 26 2011, 08:38 AM
Post #870

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Drumul spre munca la ora asta sambata e absolut liber! SI cu ceata de rigoare, zici ca sunt intr un film de groaza!
Noi azi avem musafiri un prieten de al lui mr si prietena lui. Diseara o sa iesim si noi afara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Va pup si weekend fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:45 AM