![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca s-au dilit, ma scuzati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, asa e, si apt. lui era amenajat foarte misto doar ca el nu avea colegi de aptm. deci nu prea renta sa ramana la 3 camere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da Diana, e buna afacerea. Am o prietena care scoate 1000 euro la foc automat doar din 2 chirii pt ca acum mult timp, au cumparat ai ei mai multe apt in Buc. la preturi foarte mici...Si asta e doar un caz apropiat mie, sunt sigura ca sunt altele mai impresionante. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dap, e tare afacerea... stai si primesti bani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In 89 m-am rugat de ai mei sa cumpere 2 apartamente in Bucuresti, ca aveau cu ce. Nu au vrut. Acum cu banii aia nu isi iau nici o lada cu bere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ai fost o vizionara!
Oare peste vreo 10 ani asa, o sa scot si eu vreo avere din garsoniera mea?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Depinde unde e situata. Desi la noi inca nu e stabilizata piata, iti pot spune ce se va intimpla. Tot ce e in centru va scadea ca pret si ce e in zone rezidentiale va creste. Preturi mari vor fi doar pentu ce e constructie noua si iltramoderna in centru. Asta s-a intimplat peste tot.
|
|
|
![]()
|
|
Pai este centrala si e mobilata foarte modern, pt ce inseamna acum modern evident. Constructie noua nu este dar solida, nu precum cele ultracentrale de acum care stau sa pice.
Eh ma rog nu intentionez sa ma imbogatesc din garsoniera mea de burlacita, ba chiar mi-e si teama sa nu imi strice altii ceva pe aici, imi propusesera fosti sa ma mut la ei si sa o inchiriez dar nu m-a lasat inima... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) desi +300 euro nu stricau niciodata |
|
|
![]()
|
|
Pai chiar ca nu strica niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oare pot sa imi iau apartamentul si sa il mut in bucuresti? Si noi am vrea sa il inchiriem, dar pe perioada scurta, gen pana in august! dar in Galati inchiriezi apartament cu 3 camere la 300 de euro! SI io am o strangere de inima ca daca vine cineva cine stie ce strica, dat e varianta ce a mai buna financiar!
Mai am juma de ora si o intind acasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Vezi, daca dai 300 si esti chirias ti se pare mult, daca esti proprieta si iti dai casa pe 300, ti se pare putin.Paradoxuri, paradoxuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Io muncesc. |
|
|
![]()
|
|
Daaa, exact!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ma gandeam sa merg spre 400, dar la 1600 ron, ajung in nesimtirea celorlalti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar eu ma gandeam la modul foarte ipotetic, pt ca la fel cum spunea si ALbi, nu prea imi vine sa las pe altii sa locuiasca in casa mea! poate dau foc la casa, imi strica mobila facuta pe comanda, fac orgii aici etc...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:57 PM |
|