IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLII, eLady`s hot spot, Discutii diverse
Valentina30
post Nov 30 2011, 10:41 PM
Post #941

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Buna dragelor.
Si mie imi merge forumul si merge si site-ul, doar ca... si acum Di, te rog sa nu te superi ca spun, dar ma dezorienteaza cumplit. Mai precis, noua fata a site-ului ma ameteste, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mi se pare foarte aglomerata si nu mai stiu ce si unde sa caut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Da nah... nu sunt eu foarte priceputa la interfete si chestii de gen... asa ca nu ma baga prea mult in seama.
Bine ca forumul a ramas la fel si ca am salvat mai demult link-ul direct in favorite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei, cine da de baut in seara asta? O Andreea, un Andrei, avem si noi p'acilea, sa ne cinsteasca cu o bombonea, cu ceva?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 30 2011, 11:11 PM
Post #942

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io beau deja smunat cu fragi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ce daca ingrasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , io sarbatoresc. Te inivit cu mine la un pahar!
Valentina, nu ma supar, e chestie e obisnuinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Siteul e facut sa te tina mai mult pe el, e mai complex decit inainte si mai viu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca sa il vezi cum trebuie ii musai sa apesci Ctrl si F5 simultan de mai multe ori din tastatura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://static.skynetblogs.be/media/102622/dyn002_original_567_729_pjpeg__8fbae83f2d1b561034a4d23e97436a70.jpg)

+Quote Post
Bia
post Dec 1 2011, 01:00 AM
Post #943

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si mie mi se pare ca te tine mai mult online. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am citit azi articole care nu ma interesau, doar ca am clickait pe ele. Dar mi-au placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetele mele! Nici nu stiti voi ce fericita sunt ca eLady face 5 anisori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 1 2011, 01:01 AM
Post #944

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi place site-ul, e foarte dragut! Am citit, de dimineata, sa stii, articolele inainte sa pui link-urile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bravooo (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif)

This post has been edited by Cindy: Dec 1 2011, 01:01 AM

+Quote Post
Valentina30
post Dec 1 2011, 01:09 AM
Post #945

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Di, la mine nu e nevoie de Ctrl si F5, ca se vede bine din prima...
Eu vorbesc de modul cum sunt dispuse articolele, cum sunt prezentate informatiile si pozele incadrate, intai pe 2 coloane, dupa aceea pe 4 , mai apoi pe 3 si la urma pe 5 coloane, desigur de diverse intinderi si in diverse categorii de subiecte... Dar per total, pe mine ma oboseste sa parcurg intreaga pagina, de sus pana jos. Nu are cursivitate ca aspect vizual, sau o oarece simetrie ori ordonare in dinamica coloanelor, ma refer la designul de ansamblu. Dar in fine, nu e treaba mea asta. Stii tu mai bine ce si cum, sunt convinsa ca aceasta noua interfata are rostul si avantajele ei.
Cat despre obisnuita, da, are un rol absolut hotarator in aprecierea noii fete a site-ului. E bine ca e un site pentru fete tinere, ca ele se obisnuiesc mai repede cu schimbarile... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Revenind la sarbatoarea de azi, si mai precis la sarbatorirea ei, lamureste-ma te rog ce inseamna smunat cu fragi? E cumva o bautura greceasca? O reteta, ceva ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi am fost intr-o vizita scurta, la o aruncatura de batz, la o amica pe care o cheama Andreea... da' nu am baut nica... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Doar am stat la palavre. Asa ca, ajunsa acasa, m-am razbunat si am baut o gura de Cointreau. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Apoi l-am dus pe Boaba la plimbare si abia mi-am tarat picioarele inapoi. Nu mai spun ca a fost un act de eroism sa-l duc in brate pana in cada si spal... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Sunt franta si mi-e somn.

Asadar pupicei si noapte buna! Ne mai vorbim si maine... (IMG:style_emoticons/default/wave.gif)

last edit: Still, Cindy, pup si la voi, dragelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum ziceam, fetele tinere sunt mai deschise la schimbari... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by Valentina30: Dec 1 2011, 01:13 AM

+Quote Post
Diana.
post Dec 1 2011, 01:33 AM
Post #946

Fondator eLady.ro

Doamne, nu, e o greseala din viteza! Voiam sa spun "spumant", vin spumant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imi pare rau ca nu e pe gistul au noul site, da poae e obisnuiesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tu chiar poti sa il iei pe Boaba in brate si sa il cari in cada? Eu nu reusesc asta cu Ara nicidecum. Cred ca as ramine intepenita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... si mai vorbesti tu de fete tinere... pai eu ce sa mai zic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 1 2011, 02:04 AM
Post #947

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Innebunesc!!! homebanking-ul ma-sii!!! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) vreau sa platesc factura la lumina si nu pot sa intru in reubrica de direct debit.
please lamuriti-ma si pe mine: codul eneltel e acelasi mereu, nu se schimba, nu??! ca pe factura de acum nu este trecut!!!

ok am reusit intr-un final, scuzati rabufnirea.
Doar ca am facut o mare cretinoiditate: am amanat plata luminii din motiv ca mi-a fost lene (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si mi-a venit preavizul in posta ca din 2.12, ora 8:00, mi se taie lumina. cool! Am platit eu acum prin homebank dar ramane sa se proceseze pana pe 2.12. damn it, am pus-o! pt. 60 lei amarati sa imi taie lumina?!? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
ii sun pe astia de la ing maine sa vad care e treaba ca maine nu au program enel sa platesc direct. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 1 2011, 02:19 AM
Post #948

Fondator eLady.ro

Sau faci print screen, il tiparesti si il pui pe fax la lumina!

+Quote Post
Bia
post Dec 1 2011, 02:22 AM
Post #949

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Mama, articolul meu are 3comentarii. diana e o tipa de recomanda o anume doamna dr. si care la 3 ziel post operator era la shopping in mall...

+Quote Post
Diana.
post Dec 1 2011, 02:27 AM
Post #950

Fondator eLady.ro

las-o-n pace, ce iti bati capu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) crezi ca o sa se duca careva sa isi faca operatia din prima numa dupa recomandarea ei?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:20 AM