![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Fetiliii...!!! Da' voi n-aveti somn noaptea, bre? Ce ati mai sporovait pe 'nshpe pagini aici la 3 noaptea, ca v-auzeam eu din pat... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mama mama si mama lu' mama, ce a trebuit sa citesc acush dimineata din urma, ca ma gandeam ca am dormit o noapte si o zi, de ati scris atata! Diana, ce-i cu fitness-ul ala, fetitza draga? Tu faci incalzirea pe hartie? si apoi tragi la practica? sau dupa incalzire, ai bagat direct somn, ca erai prea incinsa de la scris?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ia plimba tu botoasa in brate pana in baie, de 3 ori pe zi, sa vezi ce carnita tanara faci! Boaba a mai slabit un pic, are doar 28 kg, asa ca e mai usurel acum decat in primavara-vara... Si cum sa nu-l duc in brate, cand stiu ca altfel imi picteaza cu laboantele murdare, tot parchetu' plus covorasele... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=OmoZ0d4vwdo
Ia uitati ce frumos! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
AM RACIT! Imi curg, scuzati, de-alea din nas! Mi-is infundata si ma doare capu`. Si-acu am fes pe capatina!
Albi, tu esti rersponsabilu` cu povesti de groaza bag seama ca ai lipici la taieturi de deste, sinje mult, cind n-o patesti tu, o patesc altii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vezi ce memorie am? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Valentina, nu ma incalzesc frunctie de subiectul despre care scriu, ca-ti dai seama ce patea al meu dupa vreo 3 articole in Dragoste & Sex? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu pot fizic sa o car pe Aruta si nici nu am voie. Eu procedez asa: iau doua-trei cirpe cu grad diferit de umiditatepe care le las direct la intrare si cind venim de-afara o curat pe laboante si pe ea si pe Judy, intii cu cea mai umeda si ultima aia uscata, sa nu raceasca fetele la pipilica... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Daaa pai ale mele is din ciclul mie mi se intampla toate! si daca nu mi se intampla direct mie, in mod sigur tre sa fie implicat cineva apropiat mie, care trebe dadacit din cauza de rau de sange! Mai am o ora si mananc! Is lesinata de foame.
Ar trebui sa incep sa ma gandesc la un meniu pentru craciun! Ca vine familia lu mr la noi si tre sa trec drept femeie de casa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu situ ce sa mananc si am o stare foarte proasta in ceea ce priveste dispozitia. Imi vine sa omor pe cineva. Mr. vrea salata de la Trenta iar mie nu-mi plac. I-am zis ca eu nu vreau nimic. Am chef de confort food dar m-am ingrasat Imi vine sa omor pe cineva. Mi se pare de c**** viata astazi.
Si ma enerveaza si proprietarii astia noi. Vor sa le depunem euro in cont dar pe teritoriul Romaniei nu ai voie de la firma sa faci plati in moneda euro. Ca cica pierd ei 10 euo la conversie. Imi vine sa anulez contractul! Cata scartarime, frate! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se pare la fel de c****!
Deci am platit la atm ING factura, mi-au luat banii din cont, dar idiotul de aparat nu mi-a dat nici o chitanta! Well macar am Internet banking si am dat print screen cu detaliile tranzactiei, plus un pdf de la ing cu pending transaction si le-am trimis mail cu ambele la adresa unde trebuia sa confirm plata. Sper sa fie ok! Am incercat sa ii sun la call center dar nu imi raspunde decat robotul incompetent. Deci daca dupa toate astea, imi taie maine lumina la 8:00, ma sinucid!!! |
|
|
![]()
|
|
Si ai mei au patit ceva similar acum cativa ani pentru 30 lei la recalculare de care nu au stiut.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, asa e. Tre sa scoata lei din cont si sa se duca cu ei la banca la care au proprietarii cont si sa faca depunere in cont ca PF caca PJ nu te lasa si sa mai si puna in plus sa acopere comisionu. Been there, done that, Naspa!
Albi o sa pun niste retete faine si testate pe site azi, poate te inspiri. In alta ordine de idei am facut un articol despre fetele bune si nu gasesc o poza misto cu gagic care sa arate comun si normal si sa aibe aura sau macar niste aripi de inger amarite! Hate that! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie mi se par cretini. Ei platesc 800 de euro si proprietarii fac scandal pt 10 euro?!
Oricum ati platit peste pretul cerut de ei initial. ce profitori! This post has been edited by Cindy: Dec 1 2011, 02:36 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asa fac toti proprietarii! Daca stai si te gandesti, pana la urma sunt bunurile lor in casa pe care le uzezi! Si cand o fi de inlocuit nu mai dai tu ceva marunt ca sa isi ia ce vrea! SI proprietarii de aici unde stau eu, au sunt pentru 30 de euro. Anual se plateste o taxa pentru reinnoirea contractului, cu toate ca el e facut pe 4 ani. Si anul asta nu a virat contabilul de firma suma aia(mie imi ia firma din bani si achita ei direct) si a sunat ala pentru 30 de euro. Pe an!
Deja am furat reteta de rulada cu ciocolta DI (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astept cu interes alte retete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:39 AM |
|