![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
elle_ni asa-i din pacate aluminiul este cel ce blocheaza glandele sudoripare .... pe eva am discutat mult despre efectele negative atribuite aluminiului si intr-o vreme mi-am cumparat si eu un deo facut din plante si alte chestii , toate "naturale", dar efectul tindea spre zero .... Dove am incercat si eu si sincer nu-mi amintesc impresia lasata, probabil nesemnificativa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
tot pe eva se mai dezbatea subiectul "deo farmec"...e cineva de pe aici care a folosit noul deo farmec parca...verde?fara aluminiu si fara alcol la un pret mic...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle_ni, eu am dove stick (sapunel) original (e cel cu capac albastru). dar imi place cum miroase si cel auriu. :) in schimb nu suport freshul care are capac bleu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
elle_ni, spray-ul de la bourjois este un tub mare si alb, scrie pe el bourjois grains de beaute, deo uht, sans alcool, efficace 48 h ;)..il gasesti la metro, in caz ca te hotarasti sa-l incerci sau cel putin de acolo l-am cumparat eu...are un miros foarte discret si placut, am devenit fun-ul lui :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Helou, Elena! :D
Nu scapi de mine, bre, niciunde!!! 8) Sa stii ca sunt faine deodorantele de la Farmec, F16 le zice... Miros frumos si-s netoxice... da parca nu cred ca-s tare rezistente... |
|
|
alessia81 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista un deodorant foarte bun, este vorba de RoC Keops, se gaseste in mai multe variante roll on (cu parfum discret sau fara). Eu il am pe cel fara parfum si sunt super multumita.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Dove pudra spray am, 0 alcool, miroase discret si placut. Cu capac albastru.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Aici vorbiti atat despre antiperspirante cat si despre spray-uri sa inteleg?
Pai eu folosesc numai antiperspirantele de la Avon de vreo 4 ani...cu sau fara miros, sunt foarte multumita de ele. E adevarat ca nu transpir aproape deloc, imi dau doar sa nu am un stres... de fapt sunt obsedata de mirosul de transpiratie si-i URASC pe cei ce put (sufar cu fierea), deasemenea pe cei ce transpira abundent (daca privesc o persoana careia ii curg broboane de transpiratie pe fatza imi vine sa vars instantaneu) :( Spray-uri folosesc mai putin, in general prefer parfumurile...ultimul foarte bun si care mi-a placut mult a fost Diavolo. :-X |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE scrie pe el bourjois grains de beaute, deo uht, sans alcool, efficace 48 h ;)..il gasesti la metro, in caz ca te hotarasti sa-l incerci sau cel putin de acolo l-am cumparat eu...are un miros foarte discret si placut, am devenit fun-ul lui :) hmm...desi are miros....ma rog....dar este intr-adevar bunutza?adica nu ma astept ca 48 de ore sa tina, ca doar ma ami spal si io intre timp, n?da, acolo, macar 10-12 ore...ar fi cazul...la tine cat tine (cate ore)? |
|
|
![]()
|
|
QUOTE Aici vorbiti atat despre antiperspirante cat si despre spray-uri sa inteleg? Pai eu folosesc numai antiperspirantele de la Avon de vreo 4 ani...cu sau fara miros, sunt foarte multumita de ele. E adevarat ca nu transpir aproape deloc, imi dau doar sa nu am un stres... de fapt sunt obsedata de mirosul de transpiratie si-i URASC pe cei ce put (sufar cu fierea), deasemenea pe cei ce transpira abundent (daca privesc o persoana careia ii curg broboane de transpiratie pe fatza imi vine sa vars instantaneu) :( Spray-uri folosesc mai putin, in general prefer parfumurile...ultimul foarte bun si care mi-a placut mult a fost Diavolo. :-X QUOTE Dove pudra spray am, 0 alcool, miroase discret si placut. Cu capac albastru. deci, ma tenteaza urmatoarele (nu de alta, dar colectie de deodorante nu am :-X....si tre' sa le atasez colectiei de creme, nu? ) deci: 1.dove pudra 0 alcool, capac albastru (ideal ar fi sa gasesc si fara miros) 2.ROC keops (pls alessia, imi poti spune cat costa, daca-l gasesc in orice farma,daca forma roll-on se ususca repede si cam cat protjeaza - cate ore cu aproximatie?) 3.farmec F16 (parca vorbesti de avioanele alea F14 :o)....nu prea am incredere in ele k nu au aluminiu si alcool, deci nush ccat tin ele, dar la "colosalul" pret de 50.000 marita incercarea... 4.bourjois - sa "videm" pe unde gasesc, k metro e tare departe...mai repede in mall, cand mai ajung... 5.desi nu in ultimul rand - sebamed- ce-i drept cam scumput pentru un experiment, dar poate kiar o fi bun de ceva, ca gama am auzit ca totusi ar fi "promitatoare".... sar'na fetelor, va multumesc tare mult, si, daca mai aveti alte deo "nedivulgate", va astept sa ma ajutati sa intregesc colectia :P paiiii...vorbim si de spray-uri si de roll-un-uri...deodorante sa fie, si, cel mai important lucru, sa fie de calitate, sau mai bine zis sa-mi ofere protectie 10-12 ore.in ciuda faptului ca stau acasa cu bebe, nu-mi permit sa plec la dus de 4-5 ori pe zi, pentur ca nu am cu cine lasa copilul, iar nesupraveagheat nu ma incumet...apoi, cand ies cu el la plimbare, nu ma incanta cu nimic ca afara e frig, k geaca e groasa, sau mai stiu eu ce...daca io stiu ca am traspirat iar deo nu-si face treaba cum trebuie, stau toata ziua cu senzatia ca duhnesc (desi se paoate sa fie numai in imaginatia mea, din cauza bilei extrm de sensibile)... deo avon sunt ok k si protectie, de altfel ca si oriflame-ul, numa' ca la mine nu mai functioneste :P...apoi, cele de la avon (roll-on-uri, k numa' d;astea folosesc, cel putin in ultimii ani) nu-mi plac pentru ca se usuca foarte greu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:00 AM |
|