IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Deodorant de cursa lunga
LostWhispers
post Apr 7 2008, 06:49 PM
Post #61

Musafir

pe strawberry am vazut deodorant din aceiasi gama cu parfumul, a folosit cineva ? eu pana acum am folosit doar cele de la noi din magazine.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Apr 7 2008, 07:58 PM
Post #62

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu! Dar la fel, faceam rani! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 7 2008, 08:23 PM
Post #63

Musafir

Pink sa stii ca si pe mine ma irita Nivea transparent cumparat in Romania, culmea ca cel cumparat din Italia nu-mi creeaza nici o problema, din contra... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

M-ati cam speriat cu aluminiu din compozitia deodorantelor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 19 2008, 11:23 PM
Post #64

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

M-am tot uitat dupa deodorant fara Aluminiu,am descoperit vreo 3 din 20 si ceva de firme...alea 3,sper sa aiba pe eticheta toate componentele (sa nu cumva sa fie ascuns AL (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )....:erau asa:spray 8x4,Mennen speed stick (ce daca e barbatesc),inca unu` din gama spray lady speed stick ..in schimb toate au aluminiu in diferite combinatii... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu de ani buni folosesc Dove...acesta are in compozitie AL...cred c-o sa renunt la el...oricum,eu nu prea transpir (ceea ce nu`i bine...da` nici rau:) )

+Quote Post
Nimphetamin
post May 7 2008, 10:23 PM
Post #65

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Mai, sa stiti ca am cetiti undeva ca nu s-a demonstrat ca aluminiul ar fi cancerigen. Ca cica la o radiografie axilara au iesit niste pete si s-a presupus ca ar fi formatiuni canceroase, care s-au pus pe seama aluminiului din deo. Dar ca nik nu s-a dovedit for sure.

Deodorantele folosite si care mi-au placut: Dove crema albastru, roll-on Burjois si roll-on Yves Rocher. Acum am tot de la Yves Rocher din gama Hamamelis si tin sa va spun ca e chiar bun. Nu are miros, sau daca are este extrem de fresh si nu se simte cand ridic bratul, de exemplu. Si la sfaritsul zilei, inainte sa fac dus seara, m-am mirosit sa vad cat e de bun. Si nik. Niciun miros!

Deci eu sunt incantata de asta, dar depinde si de cat transpira fiecare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Fara aluminiu este SebaMed, are soacra mea si cand merg la Campulung ma dau cu el. Este ok, dar are un miros f puternic si ma derajeaza.

This post has been edited by Nimphetamin: May 7 2008, 10:23 PM

+Quote Post
roxanica10
post May 7 2008, 11:29 PM
Post #66

Musafir

Dupa ce-am scris pe la shopping ca-mi place Keopsul de la Roc, vin aici si ma contrazic. De 2 zile nu mi-a mai tinut deloc. Am impresia ca depinde si de materialul tricoului. Ori m-oi fi obisnuit deja cu el.
Am sa incerc si roll-onul de la Amway. Oricum, nu s-a inventat inca deodorantul care sa faca fata transpiratiei mele. Eu m-am obisnuit deja cu aceasta idee, asa ca nu-s dezamagita cand mai incerc unul si nu merge.

+Quote Post
Cindy
post May 7 2008, 11:33 PM
Post #67

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Nimphe, cum ti se pare roll-on-ul Burjois? Am si eu unul mov, versiunea care nu lasa pete teoretic..eu sunt multumita de el. Dar nah eu nu transpir mai deloc, sa nu zic chiar deloc, mai ca nici nu trebuie sa il folosesc. Imi place in schimb mirosul, il folosesc mai mult pt asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 8 2008, 01:18 AM
Post #68

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Slava Domnului, nici eu nu transpir.
O sa iau si eu dom`le Burjois, sa nu mor fraiera fara sa-l incerc.

+Quote Post
Cleo
post May 8 2008, 01:53 AM
Post #69

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu termin in curand primul Keops roll-on si sint multumita. E transparent si inodor.
Nu transpir de fel, insa as zice ca fibrele sintetice imi provoaca o reactie alergica, iar cu keopsul n-am avut probleme pana acum.

+Quote Post
Rossana
post May 8 2008, 07:42 AM
Post #70

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Mi=am luat si eu roll on de la Sebamed...Trecand de la deodorante cu aluminium si parfum,ce sa zic...dezamagire.Dupa o zi intreaga,ce e drept,nu mirosi a nimic,dar esti uda. Inainte era uscat ca iasca si mai si mirosea a floricele.Dar,in fine,numai sanatos nu era.

Deci,tragand linie,pentru cineva care totusi transpira cat de cat, sezatie comfortabila de uscat nema,in schimb macar nu mirosi.Si nu contine naparci.I=am luat si mamei,sa vedem la ea ce se intampla.

Oricum ,din toata gama Sebamed de care sunt EXTREM de multumita, roll on=ul are nota cea mai proasta. Cred ca sa incerc ROC=ul de care sunteti toate atat de multumite. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 04:06 AM