![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stil, cred ca e si de la mancatul des in oras din mai multe motive. 1. Mie, de exemplu, cand ies mi-e greu sa nu mai comand si aia si aia ca n-am mai incercat, plus un dulce, plus vin/ alte bauturi care ingrasa, mai ales cand am si un gurmand langa mine. 2. Cine stie cum prepara aia mancarurile sa fie mai gustoase, cu adaos de zahar etc.?
Totii colegii mei de serviciu sau alte cunostinte care mananca Doar in oras, si nu fast food precizez, s-au ingrasat considerabil, au unii niste burti de zici ca nu-i adevarat, fata de cum erau inainte zvelti. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Asa cred si eu. De acum sa vezi cum fac, le cer ce nu e in meniu si preparat cum vreau eu. Am decis sa mananc mai mult peste si multe multe legume proaspete. De slabit slabesc eu repede, nu-i bai, numai ca am intrat in criza revelionului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, bun planul. Mai baga pe langa asta si zilnic exercitii acasa, abdomene, pilates orice, plus dansurile de la sala, si vezi diferente pana in Rev. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vai ce nebuna esti! Vrei sa ti le pui aproape duble? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cum ma aproape duble? 700 cc nu e dublu, 1000 ar fi dublu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar acum ma enerveaza ca par maaari dar naturali, ma rog ca intr-un sutien pushup. Nu naturali naturali, semi. This post has been edited by Stiletto: Dec 9 2011, 01:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Pai ai zis ca ai vrea 800! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
si tu nu vrei sa para naturali, sa inteleg? Lasa ca acum esti pusa pe slabit, sa vezi diferenta atunci de proportii (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Moaa Bia, da nu te trag in fata?? Serios! NU is grei?? Adica mie deja mi se par imensi!!! Dar daca tie iti plac asa si poti sa ii cari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cum sa nu ma plateasca 2 ore? Da ce? Fac munca voluntara? Adica tot eu sa las de la mine nu? Ia mai da i in ma sa!!! Ma duc si io sa pap! Is infometata maxim!! |
|
|
![]()
|
|
Albina, ce figura esti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca ar fi platiti toti in Ro pt orele suplimentare, ce trai ar fi.
Anyaway, spuneam si eu asa de compromis. Nu spune nimic ca tre' sa si muncesti in alea 2 ore in loc sa iti faci unghiile...so on |
|
|
![]()
|
|
Da, o sa slabesc si din sani! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa vezi plansete atunci!
Nu vreau sa para naturali deloc! Ce atata naturalete? Nu sunt grei, acum nici nu-i mai simt, parca asa i-am avut din totdeauna. |
|
|
![]()
|
|
Dar slabesti din tesutul tau si deci tot o sa se vada super sani!
ha ce funny esti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, oi vedea eu...
Astazi am fost pana la Carrefur sa iau una-alta. N-am gasit carne de miel, spata ma interesa, ca sa fac si eu un Kofta kebab in stil turcesc. Poate gaseste mother in Otopeni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:34 PM |
|