![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da-i ignore la fazele astea! Nimeni nu s-a nascut invatat!
Daca s-a taiat frisca amestec-o cu cioco topita si unt si daca e prea groasa mai adauga putin lapte . Iti iese o crema super! Io-s la pc cu un gin tonic! Si cred ca ma duc sa imi fac un sandvis |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaa!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataa!! Mie imi e nitel rau! Ma pandeste ciclul, si am o stare de rahat! Si tre sa fac chiftele!!
O duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Unde o fi, D?
|
|
|
![]()
|
|
Aci eram, scriam un articol, m-a lovit inspiratia de dimineata
http://www.elady.ro/articole/Relatii-Sex/I...-si-iubire.html Ma duc sa prestez o prajitura rapid, mergem la masa la vecini si nu pot sa ma duc cu mina-n fund (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hello! Ce repede a trecut weekend-ul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum l-ati petrecut?
Am citit articolul, frumos scris. "Dati-mi voie sa nu fiu de acord cu aceste afirmatii. Am intalnit oameni care traiesc sub semnul aceleiasi iubiri sau stigmatizati de aceeasi patima de ani de zile. Oameni care iubesc in tacere sau care isi dezvaluie in public pasiunea dupa zeci de ani. Femei si barbati pe care nevoile, grijile sau monotonia nu ii pot atinge ori le tulbura drumul lin sau accidentat al iubirii." Sper sa fie asa cum spui tu, eu nu prea am intalnit cazuri. Sa nu spun deloc. Atasament da, dar pasiune... |
|
|
![]()
|
|
Ma bucur tare, tare ca ti-a placut! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Si nu din vanitate, pur si simplu ma bucur enorm cind cuiva ii place ce am scris eu... pentru ca imi place sa scriu!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
O, daaa! Din fericire, exista! Pentru ca acele feluri de dragoste sint iubiri patimase pe care nimic si nimeni nu le poate ostoi vreodata. Poate doar moartea, insa nici atunci nu e sigur ca totul s-a sfirsit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mie nu mi se pare. sincer nu vad deloc in jurul meu care e destul de larg cat sa imi ofere o viziune larga, dar daca spui tu, maybe there's still hope for the humanity. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai nu toti ne exterizam cu "focuri de artificii". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:21 PM |
|