![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Albi, o poza n-ai facut si tu la praji? Mai oameni buni, eu am intrat in panica. Am realizat ca nu am destui bani pentru ce vreau sa fac lun asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca o sa fac lista asa cum as fi vrut sa arate, apoi o sa ma apuc sa tai cateva (mai multe!) pozitii. Sacrilegiu curat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai sa nu dau in depresie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si cand te gandesti ca nici macar nu-mi place Craciunul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce m-o fi apucat? Sfarsitul de saptamana a fost foarte frumos: sambata am facut curatenie generala in casa (spalat perdele, schimbat lenjerii,etc) si noaptea m-am uitat la filme singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar duminica am lenevit toata ziua si ne-am uitat la filme impreuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt toba de filme! Diana, n-ai nevoie de ceva comentarii pentru filme sa pui pe site? Simt cum ma pocneste harnicia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va urez o saptamana buna si s-aveti spor in toate! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, eu incanu am facut lista dar la cite imi doresc, s-ar putea sa fim de aceeasi baricada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Numai ca mie imi place Craciunul!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Si eu sunt pe metereze! Pana la urma mr vine cu un coleg de la 7 juma si eu vin cu masina lui mr de la 9. Nu va ganditi ca a lasat sefu de la el vreo secunda!
Teo, axeaza te pe cele cu maxima importanta! restu mai lasa si pentru Craciunul urmator! SI mie imi place mult Craciunul, mai ales de cand am plecat de acasa, pentru ca acum Craciunul in petrec fara discutie cu sor.mea! Va amintiti ca am zis la un moment dat de catelul lu colega mea. ca l au gasit grav bolnav, plin de tumori si i au dat max o luna? aproape ca s a facut luna! catelul nu respira bine, oboseste, adica se chinuie. Mama colegei nu vrea sub nici o forma sa il eutanasieze! Ieri le a dovedit cat de mult se chinuie, cand si a scos un ochi in spatele caruia crestea o tumora si ii impingea ochiul in afara. Care ochi deja era alb! L au dus la doctor si maica sa tot nu vrea sa il eutanasieze! Si nu pot sa ii faca nimic cainelui pentru ca are 14 ani! NU mai pot sa il opereze ca nu rezista la anestezie! Eu nu inteleg oamenii astia! Adica e normal sa suferi ca pierzi animalutul. Dar da el cat se chinuie si ce dureri re nu te gandesti??? Ma duc sa mananc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E idioata si egoista! Aia e! Saracul animalut...
Auzi, da` Rona ta ce mai face, ca nu ne-ai mai zic nimic de ea! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Imabtraneste si ea mititica! MI au zis ca acasa ca au cam inceput sa ii tremure cracanele, sa isi mai piarda din stabilitate... dar are 13 ani si ea de acum! Tre sa ma astept. MI se rupe sufletul cand ma gandesc ca nu sunt acolo cu ea, dar nu am ce sa fac! O sa ii fac poze acum cand merg acasa!
|
|
|
![]()
|
|
Of, mititica mamii...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara,
Eu in weekend am fost la Bukale, dar n-am mai dat nici un semn caci n-am avut deloc timp si-n plus eram si cu bagajul dupa mine (aka iubitu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).. In rest, imi pregatesc un proiect pe care trebuie sa-l prezint miercuri, si abia astept sa scap. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Albi, saracul animal... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ce-ai facut, bre, la Bucale? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si eu abia astept sa scapi, sa te vedem mai des pe-aici!!! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Bafta multa!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am fost pt o nunta. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Iar te-ai nuntit! Daca la nunta ta o sa vina toti la care ai mers, te scoti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:57 AM |
|