IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Diana.
post Dec 15 2011, 02:12 AM
Post #161

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Moa aussi. Valentina are dreptate, e musai sa te tii de lista si, eventual, sa ai bani cit mai putini la tine- aka cit iti trebe, nu mai mult, pentru ca oricum vii fara toti inapoi acasa...

va place asta?
http://www.elady.ro/articole/Relatii-Sex/D...labilitate.html
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 15 2011, 02:31 AM
Post #162

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu ma duc cu cardul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daa, tocmai l-am citit cand l-am vazut la editoriale! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 15 2011, 09:51 AM
Post #163

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(Cindy @ Dec 14 2011, 03:45 PM) *
Teo (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Nu ai spus tu ca nu te mai duci la hypermarket-uri? Nu te mai duce, atunci cand vezi x si y, iti induc nevoi pe care nu le aveai. si cat despre faptul ca ar fi preturi mai mici in hypermarket-uri, tot nu ajungi la nici o afacere pt ca cumperi mai mult!

Cindy, n-am mai fost, insa am zis ca poate la supermarket sunt promotii faine de sarbatori. Ei bine, nu sunt (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , ba chiar preturile sunt mai mari (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Cu lista am fost! Dar nu m-a ajutat prea tare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asta e.
Azi sunt Zen. Stie cineva de ce? Nu? Ei bine, azi e JOI!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi nu am voie sa ma supar! Prin urmare, de baut la toata lumea!

(IMG:http://www.mangotribe.com/wp-content/uploads/2009/07/bar-drinks.jpg)

+Quote Post
Valentina30
post Dec 15 2011, 11:01 AM
Post #164

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

Hi hi hi.... e aproape 11, deci pot sa trag o dushca. Teo, eu il iau pe ala alb cu lime. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cindy, si noi tot "cu cardu' ca leopardu' " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mergem, vorba cantecului , dar chiar ne limitam la lista.

Di, musai sa te hodini fetita draga, altfel te dai cu totu' peste cap si nu-i a buna.
Fug sa citesc articolu' .

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 15 2011, 11:10 AM
Post #165

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu am mana dreapta ferfenita.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De la pisic!
Am fost ieri sa dau testarea si sa-mi prezint proiectul... si a fost bine. Maine aflu si cat de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 15 2011, 11:17 AM
Post #166

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Ia ghiciti cine se gandeste la orice altceva numai la munca nu?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E joiii!!! Teo io iau paharul ala in care imi imaginez eu ca e rom cu cola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zen day today!!! Tre sa mergem sa cumparam genti, pentru ca dat fiind faptul ca mai merge o pereche cu noi. nu pot sa imi iau mirificul meu geamantan in care incap si eu, pentru ca nu ar mai fi loc pentru nimic altceva!! Aaaaaa
Stie cineva cum se trece la Drobeta? Adica e pod sau bac?
Va pup si o zi mirobolanta!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Valentina30
post Dec 15 2011, 11:18 AM
Post #167

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

"Cooool" articolul, Di ! Mi-au placut mult formulele artistico-matematice si nota inconfundabila a intregului articol, usor dulce, usor sagalnica... Dar m-au cam dat un pic peste cap cateva formulari, sau mai bine spus asocieri de cuvinte: "mirosul cadavrului ei", "iubiri defuncte", "cu iubirile-n cosciuge". Ultima m-a tulburat mai mult, mai ales ca in continutul aceleiasi fraze, se alatura unei imagini cu adevarat de Craciun - "portocale in preajma Craciunului".

Cred ca sunt eu azi mai romantica decat ce obicei si ma tulbur prea usor cu imaginatia mea bogata. Ma duc sa iau o dusca serioasa de ceva, ca oferta virtuala a lui Teo, nu m-a ajutat deloc sa devin si eu Zen... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si acum, "pe de-antregul si cu totul", cat adevar e acolo, Di dar nu-l constientizam noi mereu!

+Quote Post
Bia
post Dec 15 2011, 12:14 PM
Post #168

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am oservat si eu preturi mai mari ieri. Mult mai mari... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2011, 12:54 PM
Post #169

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Joi. In conditii normale m-as bucura dar mai am doar 8 zile sa ma pregatesc si nu am facut nimic! Intru in panica!!!
Nici macar o lista de cumparaturi nu am facut. Iar lista e musai sa o fac dupa ce ne hotarim ce vrem sa avem pe masa! Adica, alta lista!

Valentina, asta sint eu... nu pot fi dulce pina la capat, trebe sa mai dau si cu barda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa-mi pastrez reputatia de afurisita!
Exprimarile mai plastice nu voiau decit sa sublinieze cruzimea acestor "studii" care ne dau termene limita pentru ceva ce ar trebui sa fie prin definitie, un sentiment fara de capat si fara de rau... Ca, vorba ta, "pe de-antregul si cu totul" ar trebui sa fie dragostele noastre. Ti pup!

In alta ordine de idei, Arei i-a fost rau ieri noapte iar Judy mi0a distrus mocheta de pe scari. A mincat-o cu totcu buretele de sub ea si cu cimentul de pe muchia scarii! Si nu inteleg cind a facut asta, pentru ca doarme cu noi in dormitor! Cred ca s-a trezit peste noapte, a facut pocinogul si apoi a venit inapoi la culcare! Imi venea sa o omor! Alte citeva milioane pentru reparatie!
Ma exaspereaza catelul asta!

+Quote Post
albinuza
post Dec 15 2011, 05:44 PM
Post #170

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Judy are fata de catel pus pe prostii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da Aruta ce a avut? IO mai am 2 ore jumate de munca, si absolut nici un fel de chef!!! Da nmic!!! zero barat!!!
Tre sa fac si mancare in seara asta! Cheful e maxim si la capitolul asta!!
Da mai sunt 2 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:23 AM