![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu doar are fata, chiar e pusa pe timpitenii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata fetiliii ! O zi urata si azi... da' nu-i mare baiu' , ca mi-s cu tonus bunicel...
Di, am inteles perfect articolul, caci l-ai scris frumos si pe inteles... Imi place cand pui link-urile pe forum, ca asa intru si eu si citesc direct, tot ce e nou. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da, amu zi ce-a patit Arutza? Acum ii e mai bine? Si Boaba mai are momente, da' numai la mancare... adica face greva din cauza de mofturi... si devine apatic. Da altfel, slava Domnului, nu am avut probleme de sanatate cu el. Iar cu Jody cred ca "ti-ai luat belea pe cap"... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca-i tare shtruluibatica! De regula maidanezii sunt mai stricatori... si asta doar pentru ca nu sunt crescuti si dresati/educati de mici, cu ce e ok si ce nu. Incearca sa-i dai oase mari de ros, sau din acelea de piele, ca sa-si satisfaca cheful si sa nu mai atenteze la lucrurile din casa... In alta ordine de idei, eram curioasa... doar Judy doarme cu voi in dormitor sau si Ara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur ca v-ati dat pe brazda si ati imbratisat ziua de joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Evribadi in da casa mare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am facut calendare de perete personalizate cu poze cu junioara si au iesit foarte faine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Initial am vrut numai sa dau cadou, dar dupa ce am vazut ce bine arata, am comandat unul si pentru noi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) La capitolul cadouri, mai am de luat 3 bucati: pentru tata, pentru fratele meu si pentru stimabilul sot. Chiar nu stiu ce sa le iau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Lista pentru masa de craciun e gata, majoritatea ingredientelor sunt cumparate. Anul asta n-am mai lasat totul pe ultima suta de metri. Ma intorc la treaba. S-aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, sa stii ca si pe mine ma batea gindul sa fac acelasi lucru?! Pur si implu nu cred ca am timp sa le fac pe toate!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua" Azi e zi de curatenie la lasere! Am inhalt asa de mult praf si pulbere metalica incat imi e frica sa nu ma atraga vreun magnet!! Mai e maine si gata!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu nu i am luat cadou lui mr, dar cadoul lui va fi laptopul pentru jcocuri pe care il va achizitiona acasa! Parerea mea e ca este destul pentur un singur Craciun! Ma duc sa pap si eu! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tare e ideea cu calendar perzonalizat cu poze cu Teo jr.! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mi-au batut colindatorii la usa. Cee dragutz, nu stiam ca se mai practica! Anyway, I wasn't in the mood sa fiu colindata. |
|
|
![]()
|
|
Salutare!
In cam doua ore imi vine porcu`. Nu vreti sa stiti ce ma asteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cirnati, calatbos si leber. Toba zau ca nu fac ca mi-i lene sa cos burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! O zi foarte obositoare, dar fericita! Maine dimineata pe la 5 o intindem inspre Romania! Am facut bagajele, mai sunt de luat rahatelele maine dimineata, si gata! Imi mai fac eu unghiile acum, si ma pensez nitel si gata! La nani cu mine! Ne auzim din Romania gagici! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Eu sunt in Praga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oau! Acolo faci Craciunul?
Judy a fugit iara... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 03:57 PM |
|