![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Albinuza, drum bun si sa-ajungi cu bine-n tara!
Stilleto, frumos oras ti-ai ales pentru sarbatori! Di, ce-ai facut cu porcu' ? Nu cumva Judy a fugit cu jumarile, de frica sa nu i le manance Aruta?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu am avut chef sa gatesc azi si am facut doar o ciorbita de varza. O portie nu mi-a fost de ajuns asa ca mi-am mai pus inca una. Cum musiu nu se prea omoara si nici nu se satura cu ciorbe sau supe, a suplimentat cu niste carnati taranesti... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si cand ma gandesc ca fix intr-o saptamana, vine Craciunul si iara baloteaza carnati si alte porcarii...! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Acush beau o cafeluta si ma relaxez. Mai pe seara am in plan o tura de parc... asta numai daca vremea ramane la fel de frumoasa. This post has been edited by Valentina30: Dec 18 2011, 04:07 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nup, stam pana marti iar Craciunul il facem in Otopeni, la mama, apoi pe 26 plecam la Amsterdam
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Imi era dor de voi! Bia, sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de apartament. Teo, esti o zurlie ca de obicei. Albi, ma bucur ca ai venit acasa sa te relaxezi in concediu. Cindy, te-ai vopsit? Ce culoare ai ales?Multi pupici tuturor.Di, te imbratisez cu drag. Eu sunt bine(cred) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Moamaaaaaaaa! Si-o luat Diana pooooorc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce te-a apucat soro? Omu cand n-are de lucru isi face (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-l mancati sanatosi si voiosi si sa faci multe multe multe poze cu preparatele traditionale.
Albi, ai ajuns cu bine in Romania? Valentina, te inteleg perfect! Omul meu vroia ieri sa-i fac sarmale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Numai eu stiu cum l-am dus cu fofarlica sa lase poftele pentru sambata viitoare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Oricum jumerile si carnatii au fost atacate miseleste (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce farmec mai are Craciunul atunci? Zici ca-i copil mic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Pana si junioara e mai intelegatoare ca el. Kryss, esti mai bine? Ti-a trecut raceala? La noi e frig si innorat. Perfect pentru starea mea de luni (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca n-as fi la birou, as trage un pui de somn (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Azi ma apuc de nuci. Pentru ca sunt migaloase, am impartit actiunea pe trei zile. Ajung tarziu acasa in fiecare zi din saptamana asta si nu vreau sa ma aglomerez cu toate vineri si sambata. Nucile tin multa vreme si merg facute mai din timp. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare!
Valentina, iarta-ma, nu am vazut mesajul tau. Judy doarme si ea cu noi in dormitor, fetele au pernele una linga cealalta. Au jucarii cacalau, Maria ta! Si oase, si funie, si o vaca, un porc, 3 mingii... si tot ce vrei, insa cu obiceiul prost nu te pui! Porcu` a venit simtabat seara. Jumatate de porc, de fapt; ne-a ajuns 450 lei jumate de porc de tara, curat si copt cum trebuie, cca 45-48 de kg de caciula. Am scos suncile de pe el, l-am trasat. Normal ca am papat sorici ... de ne-am spart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am facut si pomana porcului cu vecinii cu care am luat animalul pe jumatate. Chestia e ca nu se compara ca gust carnea de porc crescut acasa cu cea de magazin, orice s-ar spune! Pe verificatelea! Ieri am facut 4 kg de cirnati, primii cirnati din viata mea facuti cu manu propria (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acuma i-am pus la zvintat! Mi-am tocat carnea de sarmale si pe cea de caltabos. Am spatat, curatat, frecat cu sare si pus cu sare si ceapa sa iasa mirosul toate intestinele si toba de simbata de cind mi-a adus animalu`. Azi pun suncile si sare si usturoi si cred ca fac si caltabosul si o sa fac si jumarile pina-n seara, plus sa topesc osinza separat. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, fac si 2-3 cozonaci, sa ii trimit la ai mei. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
WOOOWWW, Diana !!! Ai muncit, nu gluma!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Imi inchipui ce de "bucatareala" a fost pe tine, in astea 2 zile. Esti de admirat pentru rabdare si harnicie. Imi aduc aminte, cand eram copchil, si ai mei taiau si pregateau cate unul pentru iarna. Tot asa cu jumari, carnati, fleici, sunci sorici si toata "porcareala" de rigoare. Ce de munca si miros de porc era in casa inainte de sarbatori... Da' eu una mi-s tare comoda la faza cu pregatirile de iarna. Si cum noi porc nu prea mancam, chiar ca nu as fi avut nici-o tragere, dara-mi-te rabdare la transat si preparat ditamai jumatatea de porc. Oricum, la pret eu zic ca l-ati luat super-bine, mai ales daca stiti ca e din cel "autentic, de tara", adicatalea hranit sanatos, fara chimicale si hormoni. Noa'... atunci sa-l mancati sanatosi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In alta ordine de idei, cum reusiti sa dormiti cu Judy si Ara in dormitor? Noi nici macar cu unul singur nu putem. In primul rand ca sforaie si da din picioare noaptea, facand zgomot cand loveste in sifoniere sau in calorifer... si in al doilea rand ca se apuca sa ne amusine asa din senin sau sa ne linga pe degetele de la picioare sau de la maini, depinde la ce ajunge mai repede... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teo, bine ca ai reusit sa-ti convingi sotul sa lase poftele pe saptamana viitoare... Eu nu reusesc sa dau la pace cu omu' meu. Cand i se pune pata pe ceva de mancare, poti sa-l bati si nu renunta. Da' eu ma abtin de la carne si porcarii fara probleme, mai ales ca de ceva vreme, sunt mai mult vegetariana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De Craciun, o sa dau iama la sarmale si sorici. Still, plimbari frumoase, sa aveti vreme buna si distractie cat cuprinde! M-a plesnit un chef de dulce...! Ma duc sa-mi curat o sfecla si sa ciugulesc niste stafide... This post has been edited by Valentina30: Dec 19 2011, 04:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ne-am obisnuit. In plus, camera e marisoara si ele stau cam la 2 m de pat. Galagie nu fac, mai putin Judy dimineata cind vrea afara si scirtiie!!! Are multe bube, insa nu face in casa! Macara atita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu pupicii nu avem treaba, oricum pupicii vin cind ne vad ca ne trezim deja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) in rest ne lasa in pace. Daca le e sete coboara de la etaj si beau apita singurele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am muncit mult, in afara de amestecat cirnatii si curatatul matelor si al tobei. Carnea a transat-o al meu, tot el a taiat si jumarile. Ce a fost de tocat pentu sarmale, caltabosi si crinati, am tocat cu o masina de tocat electrica, mi-a imrpumutat-o Nicoleta, vecina mea! Am vecini de milioane, va rog sa ma credesti! Iar instrumentul ala face toti banii, pe cuvint de onoare, o pun pe lista "I wish " (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si vreau sa imi iau una si mai desteapta. In alta ordine de idei, la mine mai devreme fulguia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Salutare! Azi e marti. Incepem numaratoarea inversa pentru Craciun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
A-nceput de ieri sa cada cate-un fulg. Acum a stat. Norii sunt tot gri si incarcati, dar inafara ca ne apasa pe suflet, nu fac nimic. E frig si mi-e somn. Cata lupta se da in mine pentru a intra in atmosfera de Craciun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vreau sa imi placa si vreau sa emit unde bune celor din jurul meu, dar nu prea-mi iese. Aseara olandezul a spart nuci si mi-a pregatit miejii pentru prajituri. Am vrut sa coc aseara cojile pentru nucile umplute, dar am ajuns tarziu acasa si m-a apucat ora 20 spaland vase. In plus aveam si o sfarseala de ziceai c-am tras la plug toata ziua. Pe principiul "ce poti face azi lasa pe mine" am amanat activitatea migaloasa pentru ziua de azi. Am rezolvat si cadoul pentru fratele meu. Mai am pentru tata si pentru olandez si nu am nici o idee si nici bani prea multi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Atata stres! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, vezi partea plina a paharului: gindeste-te cum asteapta aia mica bradutul si pe Mosul... cred ca va fi de-ajuns sa iti umple sufletul de bucurie!!!
Si incearca sa iti amintesti ce era mai frumos de Craciun cind erai tu copil... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:57 PM |
|