![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! M-am intors! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Frigut in Praga.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Nu mai sunt racita. Doar alergica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau! Ti-ai facut teste? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna ziua!
La noi ninge si iar ninge. Diana, nu vreau sa intru acum in amanunte, dar nu prea am amintiri placute (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Tare mi-a placut cum ai povestit de amintirile tale si parca te vedeam aievea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-ai transmis o stare de bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca tot vorbesc de asta, vreau sa zic ca fac tot posibilul sa ii "fabric" amintiri placute junioarei, chiar daca eu nu simt nimic fata de sarbatoarea asta. Aseara de exemplu, am stat toti trei la masa in bucatarie si am "bobinat" mingiute de coca pentru cojile de nuci umplute si ne-am tot ras de o gramada de chestii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara a avut junioara prima serbare de scolarita si tare frumoasa a fost (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cand au inceput toti copii sa cante m-am cadorisit cu un zambet mare pe fata si m-am simtit foarte bine. Are mama fata mare, desteapta si frumoasa foc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zilele astea se incheie mediile si la ei la scoala e aer de sarbatoare. S-au dus cu clasa la colindat la primarie si la birourile de la Gaz, iar vineri colinda toti profesorii din scoala lor. A primit o multime de plase pline ochi cu dulciuri si jucarele de la tot felul de firme din oras. Am frigiderul si bufetul plin de dulciuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar nu o sa murim de foame (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Azi umplu nucile si fac cu junioara scena nasterii lui Isus cu personaje din hartie. Maine fac trufele de ciocolata si piftia de pui. Vineri impaturesc sarmalele si fac parjoale. Sambata fierb sarmalele, fac carnatii la cuptor cu moare de varza, un minestrone si prajitura Mihaela cu nuca de cocos. Va urez o zi buna si spor la treaba! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, eu prastrez numai de era frumos. De ceea ce era urit, nu vreau sa imi amintesc. Incearca si tu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Ce atmosfera specifica de sarbatori pe aici, dragelor!
Diana taie purcel si face jumari, Teo face dulciuri (nusi si trufe de ciocolata)... Sunteti tare harnicute fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo sa va traiasca junioara si sa va aduca numai bucurii, 100 de ani de acum incolo! Diana, cred ca s-a topit repede zapada aceea, nu?! Si aici a nins un pic aseara, pe la ora 8, dar nu tinut mult si nici nu s-a depus... Tocmai ieseam de la Lidl, cand a inceput sa ninga. Mai precis ploua si ningea in acelasi timp, era o lapovita de toata minunea. Dupa ce am ajuns acasa, s-a oprit. Sa nu uit sa ma laud... am luat brad. Si e frumoooooos!!! (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Sper sa nu-l manance Boaba pana reusim sa-l decoram... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Valentina30: Dec 21 2011, 04:28 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu nu fac nimic! Nici brad! Uite-asa!
|
|
|
![]()
|
|
Da di ci?!
|
|
|
![]()
|
|
Nu am nici chef si daca plec pe 26 pana vin eu pe 2 oricum nu-l vede nimeni.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ieri noapte m-am culcat foarte tarziu si am prins fulguiala sanatoasa inceputa la 4 dimi. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ploua si fulguia in acelasi timp.
App de ce povestea Teo, copiii mici mai cred in mos? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ca acum cu tot accesul asta mega facil la informatii si e imposibil ca fiecare sa nu aiba pe cineva putin mai mare in anturaj... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:04 AM |
|