![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Eu pap ananas cu rodie si iaurt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Azi m-am apucat sa-mi fac ordine in haine, sa mai dau din ele ca sa eliberez spatiul.. Dar imi e asa greu sa ma despart de ele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cindy, si eu ma gandeam la asta. Ieri mergeau pe la case 4 mosi cantand la vioara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma intrebam cum o interpreta asta un copil care-i vede. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca sint zapaciti cu totul astia mici...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna dimineata!!
Sunt pe plaiuri romanesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NU am avut acces la internet de sambata, de aia nu am dat nici semn! Am avut niste peripetii la intrarea in tara, adica nu am intrat pe unde ne asteptam noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SI am mers pe malul Dunarii 140 de km. Pe malul Dunarii insemnand ca daca eu din dreapta deschideam portiera, coboram in Dunare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O fu fain! Am fost si la apartament si e asa de fain si de frumos, si e al nostru, pe mine ma copleseste ideea de a ma muta de acasa Acum sunt acasa la mama, am venit sa fac baie, pentru ca la noi nu incalzeste boiler ul! Acum va pup si urez sarbatori fericite si numai bine, ca nu stiu cand mai intru de acum! Va pup si mi-e dor de voi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, am nevoie urgenta de un psihiatru care lucreaza zilele astea. Cel al surorii mele este plecat din tara si nu revine in urmatoarele 2 saptamani iar ea nu mai are pastile de luat si nu le poate achizitiona fara reteta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ioi Book te inteleg, si eu m-am gandit in repetate ganduri sa mai dau din haine, ca am o multime pe care nu prea le mai port, dar e atat de greu sa ma despart de ele...legatura emotionala, amintiri bantuitoare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) lol
Fain, Albi! Sarbatori frumoase acasa! of Stiletto, ce nasol! pt ce anume ii trebuie? Eu gateam ficatei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine plec la ai mei! This post has been edited by Cindy: Dec 22 2011, 09:29 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai face treatment cu Prozac pentru sindromul obsesiv compulsiv.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata la toata lumea!
Ieri n-am dat de baut, dar vad ca nu ati simtit lipsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am foarte mult de lucru. Cat m-am chinuit sa nu ma aglomerez si tot m-am aglomerat. Si asta numai pentru ca in loc sa-mi simplific treburile, imi tot adaug cate ceva de facut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa ma laud si eu cu junioara mea: are toate mediile FB!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) V-am zis eu ca am fata desteapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este foarte posibil sa nu ne mai vedem pana dupa Craciun, deci eu va urez de acum sarbatori fericite, Craciun linistit si frumos, sa primiti cadouri multe si sa ne vedem sanatosi si cu chef de viata si de vorba dupa sarbatori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Spor la treburi! PS faceti si voi ceva poze la bunatatile pregatite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, sa fiti fericite si iubite! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara si Craciun fericit fetelor!
Va doresc cele mai frumoase sarbatori, imbelsugate si linistite si poate da domnul sa fie si zapada pentru cele care o iubesc. V-am pupat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Craciun fericit alaturi de cei dragi! Distractie placuta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 12:59 AM |
|