![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
La multi ani! Un an nou mai bun, multa sanatate si tot ce va doriti sa sse implineasca! Ce faceti?Eu de revelion am fost la niste prieteni si apoi am plecat direct la brasov si am venit azi.A fost foarte frumos.Pupici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua si La multi ani! Noi am fost intr un bar de revelion, a fost misto, ne am culcat la 5 si ceva dimineata! Acum mr e plecat acasa la mama lui si io is de capul meu pe aici, sa vad cu ce ma combin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E greu sa faci curat de unul singur intr un apartament cu 3 camere!! Damn! Va pup si o zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani!
Noi am facut revul printre vecini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Faza naspa e ca pe 2 am facut o indigestie nasparlie care m-a tinut in pat ieri toata ziua iar azi tot ma doare burta... am halit 3 sarmalute pe pofta si ultra rapid si mi-a iesit pe nas! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu stau si eu in sfarsit oleaca pe net! Mai sunt 2 zile si o intindem spre italia, damn!!! Si sunt foarte obosita! Eu am inghitit de a triferment zilele astea... Cand ma gandesc ca mai sunt 8 luni pana vin iar acasa... trist, dar cinevatre sa si munceasca! Va pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Culmea stii care e, Albi? Ca nu m-am indopat- nu am pus 1 gram de sarbatori. Insa ceva nu mi-a convenit si ma doare in ombilic de mor...
Daca ai timp cind ajungi la Otopeni , poate ne vedem (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Plecam cu masina DI, si chiar daca plecam cu avionul, plecam de pe Baneasa!
Ia un triferment! Ca e tare bun!!! |
|
|
![]()
|
|
Luat! Si triferment, si colebil, si carbune medicinal, si piafen, si no spa... nici nu mai stiu ce sa mai iau! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Baneasa e la 10 minute cu masina de mine, Otopeni tot atita... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La multi ani cu sanatate si bogatie! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Uite ca am ajuns in 2012 intregi. Sfarsitul anului trecut a fost tare frumos. De Craciun a nins si am avut si olecuta de zapada, indeajuns de multa pentru o bulgareala, sanius pe deal si baut de vin fiert la buza unui foc in zapada. Revelionul a fost linistit si bogat, iar in 1 ianuarie eu am stat in pat aproape toata ziua (pe baza de dureri menstruale), iar ceilalti s-au distrat de minune, cu gratare si cu bautura multa di buna. Cadouri? Am primit o tava teflonata de friptura, o tava de prajitura in forma de inimioara, o razatoare, o bluzica caramizie de lana moale, dulciuri si o bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mancarea si dulciurile mi-au iesit mai bune ca niciodata. Nu ma laud, e doar o concluzie si o nedumerire. A fost suficienta, delicioasa si nici macar nu m-am strofocat prea tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper ca noul an v-a gasit sanatosi si ca v-ati distrat de minune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
La multi ani, Teo! Sanatate si belsug in toate!
Azi e Boboteaza. Trebe sa ajung la biserica sa iau agheasma. Si in alta ordine de idei, tot ma doare burta. Fantastic! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello!
Teo, ma bucur ca ai avut un Craciun frumos. Si eu m-am simtit bine. De revelion am avut masa intr-un pub cu prieteni, cu muzica faina, si am dansat pana dimineata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Iar ieri am fost la vanat de reduceri. (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:25 AM |
|