![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sormea e super dobitoaca!
A spalat storcatorul de fructe cu tot cu mecanism! I-am zis ca nu se spala mecanimul ala cu firul si sa scoata cana si dobitoaca a inteles ca NU se coate cana ca la ala de la ea de acasa. Asa se intampla cu prostii tinuti in puf, strica lucrurile altuia. Imi vine s-o omor! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii mica, mai. Nu s-a gindit...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mica rau, are 22 de ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, toti am facut si mai facem boroboate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa fim sincere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar asta e tot farmecul vietii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am ajuns in Italia cu bine. AM spalat in prima faza frigiderul pentru ca am uitat lucruri in el. DIn lipsa de comunicare nu de alta, dar spre fericirea mea nu a fost asa de rau cum ma asteptam. Acum ma bag un pic la nani, ca mai tarziu sa mai fac niste ordine pe aici!
Va pup tare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bine ca ai ajuns ok, Albi!
Eu aseara am avut vecinii in vizita. Am facut saganaki si orez cu calamari si niste gogosi fara ulei (la cuptor). Baietii au plecat pe la 10 si erama sa de obosita, ca le-am lasat varza pe toate. Dimineata al meu s-a trezit, a bodoganit si a facut curat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si brava lui, ca pe la 12 a venit peotul cu Botezul Domnului, exact cind imi pierdusem orice speranta... |
|
|
![]()
|
|
Hello!
Eu far o fasolica batuta si o supa de fasole. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am facut 6 pizza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bonjouuuuuuuuur!
Mai, la mine e asa de soare ca zici ca e primavara, nu ianuarie imediat dupa Boboteaza. Ciudata vreme! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
La noi ninge de azi -dimineata, insa nu se asterne. Am avut un sfarsit de saptamana minunat in care am vizionat multe filme, am rezolvat doua chestii care-mi stateau pe cap de anul trecut si m-am bucurat de vremea primavaratica si de soare. Azi am reusit in sfarsit, dupa multe incercari, sa-mi gasesc colega de banca din liceu pe facebook. Si nici macar nu m-am chinuit prea tare (azi). Sunt foarte fericita si sper ca vom redeveni bune prietene (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:11 AM |
|