![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.. Ce liniste pe aici. Ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io muncesc si is cu un ochi pe forum. Si ma intrebam exact acelasi lucru ca tine, Cire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu mi-s la munci si tusesc ca un magarus. Ma bate gandul sa-mi iau cupa de silicon pentru menstruatie si tot citesc si ma documentez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pentru ca azi e joi, dau de baut! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:http://www.vector-eps.com/wp-content/uploads/2011/03/cocktail-drinks-vector-templates.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi se pare o porcarie, Teo. Toata chestia aia trebe spalata... .bbbbbbbbrrrrrrr. Pentru mine e "no!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Ce e aia? Se foloseste inloc de tampon? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
O cupa care aduna singele menstrual in ea e, Cire. Si se pune inauntru.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi se pare foarte complicat cu acea cupa. Unde o spal daca nu-s acasa, cu ce si tot asa. Plus ca sa ating sangele ala si s-o spal de fiecare data mi se pare de-a dreptul imposibi.
Of, ce noapte lunga am avut. M-am hotarat aseara sa ma bag in pat devreme si asa am si facut. Problema e ca m-am trezit din 30 in 30 min timp de 2 ore dupa cate un cosmar unul mai cutremurator decat altul. Apoi m-am hotarat ca nu mai dorm. M-am pus pe cautat chestiute pentru niste proiecte viitoare. La 7 dimineata evident am cazut lata. La 9 m-am trezit in miros de fum si se auzeau ca niste click-uri asa electrice. Ma trezesc eu ca din tun si deschid usa dormitorului sa vad de unde vine. Ce sa vad, din televizor iesea un fum de mama-mama. L-am trezit pe colegul de apartament si am scos amandoi toate electronicele din casa din priza. Sunt ingrijorata pentru ca si in frigider miroasa e plastic ars si eSpringul meu nu mai are lumina nici el, deci e parlit. Routerul de la internet nu mai merge si are si el miros de plastic ars. Nu stiu despre incarcatorul de la laptop ca era in priza dar nu se vedea luminita cand intra in laptop ca de obicei. Pana mea! Toata aparatura noastra era nou-nouta cumparata acum 1-2 luni maximum. Nici nu stiu daca ne despagubeste cineva... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Naspa! Da` naspa rau!!! Trebe vorbit cu proprietarul, sa faca reclamatie la electrica si scandal. Total aiurea! Imi pare rau, Bia! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu de la curent am ars 3 calculatoare intr-o luna, cred ca v-am mai spus. Dupa asta am trecut pe prelungitoare cu protectie peste tot... |
|
|
![]()
|
|
Nasol. Ati sunat undeva? La Enel. Ar trebui sa va despagubeasca. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai, eu m-am saturat de iritatie si de petele idioate care ma streseaza de numa. Sunt dispusa sa incerc si cupa asta. Poate va fi exact ce-mi trebuie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bia, n-am auzit de vreo despagubire de la Enel pana acum dar poate tu esti prima (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:27 PM |
|