IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Bia
post Jan 12 2012, 04:30 PM
Post #261

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nici nu e in tara proprietarul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ii dau un email. Cat despre Electrica as suna eu. L-am chemat pe tata sa se uite la toate.

Acum am vazut ca nici acvariul nu mai merge. Nu mai baga oxigen, nu mai filtraza apa, nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 12 2012, 04:58 PM
Post #262

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mda... ai sunat la aia sa bagi reclamatie ? vezi ca apelurile sint inregistrate.

+Quote Post
albinuza
post Jan 12 2012, 05:24 PM
Post #263

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna seara! Am avut oleaca de treaba azi!
Nu e obligatoriu sa fie vina Enel. Poate fi instalatia toata sa fie facuta prost si sa fi fost suprasolicitata! Va aduceti aminte cand ardeam eu receiverul o data la 2 luni? era de la priza, si pentru ca aparatul nu era tocmai mirific! am schimbat priza si condensatorii la aparat si e totul bine acum! Cheama pe cineva sa se uite la instalatie inainte sa dai vine pe Enel!
Io aseara era sa raman in curte la firma. Cat am fst acasa, am lasat masina aici in curte. Si aseara cand sa plec, am sesizat ca nu am telecomanda pentru poarta. Daca masina era afara nu era bai, ca saream gardul. Dar cu masina nu puteam sa fac asta. AM chemat pe cineva sa vina sa imi deschida!
Back to work now! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Jan 12 2012, 09:35 PM
Post #264

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Mda, de fapt era nulul ala de la instalatia pe tot blocul in flacari. Nu exagerez, ardea fix ca un fitil. Si tot blocul a avut probleme. Dar pana nu m-am ofuscat eu mai tare nu a facut nimeni nimic. Acum cica vin astia de la Electrica. Cand, habar nu am...

+Quote Post
Diana.
post Jan 12 2012, 10:13 PM
Post #265

Fondator eLady.ro

Un telefon la OPC ar fi bun, te protejezi nitel pentru reclamatiile ulterioare legate de pagubele suferite.

+Quote Post
Teocris
post Jan 13 2012, 09:16 AM
Post #266

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Contrar asteptarilor, chiar daca azi e vineri eu ma simt de parca am fost batuta. Nici ochii in cap nu-mi stau bine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am avut un somn foarte agitat si m-am tot trezit. Agitatie mare in capul meu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ma tot gandesc la nunta din mai de zici ca eu ma marit. Am o mare dilema: cat sa dau darul? N-am mai fost la o nunta de foarte mult timp si nu stiu cat se mai da.

Bia, sper sa se rezolve cumva necazul asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Jan 13 2012, 09:59 AM
Post #267

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Neata. E vineri!! Si se anunta ninsoare. Deja e mai frig.

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2012, 11:35 AM
Post #268

Fondator eLady.ro

Neataaa!!!
Unde se anunta ninsoarea aia, ca io nu am vazut-o la ochi?!Si zau ca as vrea sa o vad nitel, ca mi-i dor de ea de nu mai poci!
La mine e soare. Am rufele la uscat si mai am de scos si pus pe sirma si zestrea fetelor, ca ieri noapte am pus numai zestrea lui Musiuca.
M-am trezit, am dus fetele la pipi/caca si acuma pregatesc gunoiul, ca vin sa il ia.
Dupa aia fac repede ceva de papa.

+Quote Post
albinuza
post Jan 13 2012, 12:09 PM
Post #269

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna dimineata! Si aici e tare frig!
Eu vreau weekendul asta sa ma duc sa ma interesez de zumba! Ca nus tiu daca mr vrea la inot! Ar fi bine si acolo! Dar as prefera zumba!
O zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2012, 12:21 PM
Post #270

Fondator eLady.ro

Bine ca ai zis de inot. Cica astia vor sa faca piscina in complex in primavara asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:20 PM