![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adica unde stai tu acolo? Sper tare! zi le sa iti faca una si in curte daca tot se apuca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi fac 10 luni cu mr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, in complex, la 50 de metri de mine. Ziceau de anul trecut ca fac piscina, insa nu au facut-o.
Sper pentru anul asta la o balaceala in cimp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aaaaa, aniversaari!!! La multi ani! Multe-nainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Nu stiu de ninsoare, dar bate un vant turbat rau.
Di, foarte tare daca iti fac piscina. Eu as merge la pilates, dar sala de langa mine e foarte scumpa si mai departe mi-e cam lene sa ma deplasez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Albi, la multe luni si multi ani inainte!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Noua ne-au facut curentul intr-un final. Luase foc nulul de la panoul blocului din cauza ca nu a fost montat bine pe papucelul acela electric. In concluzie ni s-au ars: 2 aparate de aer conditionat, TV nou nout Samsung Led (1 luna) de ultima generatie, 2 incarcatoare de MacBook Pro (200 de euro dar le-am cumparat ieri ca nu puteam sta fara ele niciunul), cutiuta UPC pentru TV, DVD playerul, routerul de la internet, centrala termica, aparatul meu de tratare a apei.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Woooww!!! pierderi majore!!! Pai poate fi data i judecata firma care s a ocupat cu instalatia de curent electric! Vorbeste cu vecinii si vedeti ce se poate face!!
Multumesc frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vecinii au zis ca ei nu se baga ca ei nu au pagube. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Contacteaza un avocat urgent.
E paguba de peste 100 de milioane si voi nu aveti nici o vina! |
|
|
![]()
|
|
Sa vorbesc cu Daniel si cu Stephen sa vorbeasca ei cu cel de la firma.
Mi se pare de povesti ce mi s-a intamplat. Nu credeam daca nu mi se intampla... Pana una alta incerc sa ma incalzesc cumva, am clantanit toata noaptea si mi-a mai venit si menstruatie (acum pe langa raceala mai am si dureri de ovare) si cred ca frigul nu ajuta. Mi-e foame. Nu stiu ce sa-mi comand. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bia, nasoala de tot treaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cum numai tu ai avut "norocul" de pagube? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This post has been edited by Teocris: Jan 13 2012, 05:01 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Foarte mare ghinion. Dar exact, cum numai la tine? Sunt o gramada de bani...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:47 PM |
|