![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte duda! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Azi am avut vizite : ne-am trezit cu un pisoi alb pe grilajul de deasupra garajului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Era tare speriat si moacele mele erau gramada pe geamuri, iar ala , desi cateii nu aveau cum sa ajunga la el, era disperat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am aflat ca era al vecinei din spate, m-am dus si i-am spus ca e la noi. Cica de-azi noapte e disparut de-acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L-a chemat si in final s-a dus zapacitul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Il cheama Pinky si e aproape baietel, ca acuma nu mai are biju-urile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hahaha, ce tare, Diana!
Buna dimineata, fetelor! M-am trezit acum 30 min. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara fietili!!!
Io ieri am facut curat. Mult timp. Si azi am facut ciorba de pui, varza cu carnati, si pilaf cu pleurotus. AM muncit ca un erou. Dupa aia baita si in pat! Si de abia astept sa dorm, ca maine o liau de la capat! Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonsoar! Io am dormit azi multisor. Mi s-a bulit outlookul... si m-a apucat pofta de gogosi de la Mc. Dl nu a vrut sa ma duca sa mi iau, deci am fost obligata sa prestez eu gogosi. Si am prestat si ceva pe care l-as numi |aproape" pizza, cu ce rsturi de sunca si brinzeturi ramase prin frigider.
A si am decongelat si frigoderul mic azi. |
|
|
![]()
|
|
De ce nu-l reinstalezi? Uneori Outlookul cam face figuri, asa este.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Azi a inceput scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Junioara esra chiar nerabdatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De dimineata, cand am vrut sa prajesc un sandwich la sandwich maker, mi s-a lipit painea de n-am mai putut s-o dezlipesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Niciodata n-am mai patit asta pana cum. Nu stiu de ce s-a intamplat asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am turnat un pic de apa in tavita, sa se inmoaie painea, ca altfel nu stiu cum o mai dadeam jos (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sunt plina de energie si am chef de treaba, prin urmare cred ca voi realiza multe chestii azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata,
Eu cred ca am o pba cu seful meu, il suport din ce in ce mai greu... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sau sefu` tau are o problema, Cire, si de-aia il suporti tu mai greu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
V-a nins in week-end? La mine zapada, neam! Sa mori nu alta, nu am vazut nimic anul asta si ma simt tare ofuscata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Da, are probleme cu capul.
La mine nu a nins, desi am fost amenintati cu zapada de Busu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:46 AM |
|