![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Busu spune prostii lately (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) macar de-ar fi avut dreptate macar de vreo 15 cm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Daca are probleme cu capu`, nu ai ce sa ii faci. In afara de vreo lobotomie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zic si io asa... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Am avut ceva treaba! AIci e frig. E prima zi pe care o simt ca de iarna de cand am venit! Sapt asta cica ninge si aici Si io vreau zapada!
Ma inatarata un coleg sa ma duc la box. Este el instructor. SI cica e mai ieftin decat la zumba! O sa ma gandesc! O zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, prima data am citit la "botox" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by Ciresica: Jan 16 2012, 06:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Eu sunt foarte fericita ca a nins putin pe aici pe la mine. La munci nu imi mai place, m-am saturat de atata prostie si invidie.Pupici.O seara frumoasa.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryssu, iubita, asta e boala noastra: sa prim prosti, invidiosi si fuduli! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
La mine a nins vreo 10-15 minute... si dupa s-a oprit! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si la mine la munca sunt ridicati pe culmi inalte lenesii, curatatorii de scame de pe umarul sefului, nepotii. Dar daca muncesti mult sau spui adevarul esti privit rau. Asta e... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si pe la mine a fulguit ceva, dar s-a oprit. Ma uit la TV, la "revolutie"si ma intristez... |
|
|
![]()
|
|
Caca revolutie. Asta a fost o poveste din ciclul tara arde si baba se cheaptana... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ori iesim toti, ori stam acasa... tara de rahat, revolutie de rahat...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie imi pare rau de oamenii care au stat in frig si au incercat. M-am simtit asa lasa ca nu am fost si eu. Nu m-a lasat Daniel, a zis sa nu imi risc operatia pentru asa ceva. Dar sunt trista ca nu am stst si eu cu ei in frig pentru tara noastra si pentru a le demonstra astora (care-si ba joc de atatia oameni, aka guvernarea) ca nu e dupa capul lor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
La noi e tare frig afara si in plus am reusit sa-mi torn pe mine aproape toata apa din galeata cand am vrut sa sterg pe jos in birou (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum stau langa soba sa ma usuc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar miros a lacramioare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Vreau sa va intreb ceva: de cateva zile am o mancarime foarte enervanta dupa urechi (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu am rani, roseata sau bube, pur si simplu ma mananca de mor si ma scarpin pana ma doare, mai ales noaptea in somn (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am uns cu bepanthen, dar nu ma ajuta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce ar putea fi? |
|
|
![]()
|
|
Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, poate ai facut o alergie la ceva. Ai purtat ochelari, cercei cu ceva metale comune? Poate te-a ciupit ceva? La mine la firma a venit auditul. Evrei din Ungaria, combinatia perfecta. Si ma freaca la melodie ca vor nush ce si nush ce. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) As vrea sa fiu zen azi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Ciresica: Jan 17 2012, 10:42 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 08:49 PM |
|