![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa ne zici ce scoruri au (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Of, sunt trista. A murit tatal lui Mister.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ooo condoleante BIa!
eu mai am juma de ora!! e frig tare de toott!!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oh, Doamne! Imi pare tare rau, Bia! Condoleante!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, fetelor!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bia, condoleante!
Neata la toata lumea! Azi e joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi sunt zen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi nu am voie sa ma supar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu va mai dau de baut ca dupa aceea ziceti ca am luat-o razna. Am baut ieri cel mai bun ceai baut de mine in ultima vreme. Golden oange chocolate tea de la Simon Levelt ii zice si mi-a dat o stare de bine si de cald. Azi tot din asta beau (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!!
Io as vrea ceva de baut! is niste oameni aici care instaleaza niste tubulatura pentru un aspirator in hala, si se uita la mine de cat ori trec prin fata cutiei mele! si nu pricep de ce italienii, in primele 5 min dupa ce au cunoscut o persoana, trebuie sa intrebe daca e maritta sau logdita! Da ce va freaca?? aseara l am vista pe ubu. Ala cu care am fost 12 ani. Ne sarutam, si ma vroia inapoi! NU stiu ce inseamna asta!! Asa ce simt o nevoie acumta sa mananc ceva gras si nesanatos. E greu sa treci de la meniu de sarbatori la meni sanatos! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu am mancat un hot-dog la pranz. Si acum disec o portocala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu mincare chinezeaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-am umflat, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Partea naspa e ca si ieri am micat prostii (aka Jerry`s pizza, naspa dupa parerea mea, no offence) si mi-am blocat tevile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:30 AM |
|