![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata, Cireee!
De-abia de miercuri?! Mi-as fi dorit sa ninga in continuare... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ieri chiar a mai dat vreo 10 minute de fulguiala de-aia cu niste fulgi maaaaaari si pislosi, mai mare dragul!!! Va invit la o cafeluta: decofeinizata si cu lapte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/P1010003-5.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
io mai bine as sta in curu gol in mijlocul unui camp iarna, decat aici. Dar trec io si peste asta! Nici macar nu ninge sa ma bucur si io de zapada! O saptamana faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Azi am facut rost de internet.
Fetelor, ieri am avut un zbor groaznic. Va spun sincer ca eu am crezut ca voi muri. Am avut niste turbulente mari, avionul pica in gol cativa metri si se mai si clatina stanga/dreapta de aripi. Toata lumea tipa in avion si a fost de-a dreptul infricosator. Pilotii au zis ca au fost de nivel mediu. Daca alea-s medii nu vreau sa-mi imaginez ce este avansat... Acum imi este teama sa ma urc iar in avion. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Iti trece Frica Bia. SI eu am avut si zbor si aterizare foarte nasoala! Dar nu mai am nici o treaba acum!
Ma duc sa ma alimentez. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, ai mai cautat si prin alte parti ? Poate ai bafta!
Bia, bine ca ati scapat cu bine. Probabil ati prins niste goluri de aer. Nu trebuie sa iti fie frica! Eu sint de parere ca daca e sa se intimple ceva, se intimpla si la sol... imi cade o caramida in cap si asta a fost! Bf tau cum se simte? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, goluri de are am prins si nu stiu ce fel de vant. El e ok, el a avut un zobor linistit din SUA. Cred ca maine facem inmormantarea.
|
|
|
![]()
|
|
Of... e tare trist. Citi ani avea tatal lui?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna gagici! Eu am inceput saptamana ok, deocamdata.Cred ca de maine se va schimba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ieri am fost la niste prieteni am jucat monopoly, am papat pizza,chipsuri, seminte numai deastea bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Kryss, orgie calorica, nu alta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi am fost libera, am zacut pe acasa. Acum vreau sa bag o henna in par si sa mananc ceva. De maine la munca. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Ei na Cire nu-i bai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O data nu se pune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:32 AM |
|