![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici mie nu imi plac scindurile! Femeia tre` sa aibe rotunjimi. Bine, nu ca ale mele! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Gagiciiiiiiiii vine iarnaaaaaaaaa o sa ningaaaaaaa!!! IUPIIIIIIIIIIIIIIIII! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si eu vreau sa scap de burtaaaa. In rest sunt multumita, dar burta asta imi strica tot feng-shui-ul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei aseara am ras un mare ceaun de cartofi prajiti cu un sfert de franzela. Asta la 2 ore dupa piure cu 2 ciocanele de pui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar eu vreau sa scap de burta... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) Da, si mie imi plac femeile cu ceva carne pe ele. Dar abdomenul imi place plat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of... si io is pofticioasa de mor! Vreau piureeeeeee!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Mai bine piure oricum decat cartofi prajiti.
Eu am o lene de ma doare, plec peste vreo ora. Aseara nu am dormit foarte bine. Mai devreme imi zvacnea un vas de sange in tampla. Voi ce mai invartiti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana, am prins o oferta pe un site, unde am platit 5 cutii si am primit 12 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vrei si tu? Anunta-ma si iti trimit, ca oricum mi se par multe 12 bucati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si nu mai vorbiti de cartoafe ca va bat! Eu nu am voie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Teocris: Jan 24 2012, 03:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Da si la mine numele siteului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai de burta vreau sa scap si io! Da cum bagi tu cartofi, io bag bere! SI o sa scap io de burta la pulivara cu bere inf iecare seara!!
Si ce faci cu laptele condensat Teo? This post has been edited by albinuza: Jan 24 2012, 04:52 PM |
|
|
![]()
|
|
Carameeeel Albi! Prajituri, creme...
Foarte tare expresia "pulivara", n-am mai auzit=o de o viata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am si io o cutie cu lapte condensat si nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac cu el... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Intr adevar foarte expresiva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Toata ziua vorbiti de mancare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu tocmai ce am aterizat de la munci.Mai nou am devenit si responsabila in sedintele cu sefii (eu si cu inca o femeie) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) numai bine imi merge. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) adica deh..mai multe responsabilitati aceeasi bani. Abia astept sa ninga. Vine iarna bine imi pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt foarte fericita. iupiiiiii Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 05:59 AM |
|