![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hmm, eu nu ma bucur asa de tare de zapada. As prefera sa fie uscat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Daca tot nu a fost de Craciun...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara bunaaaa!
Am fost si noi putin la cumparaturi, ca daca se anunta iarna grea am zis sa imi fac provizii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt am fost in piata si am luat 1/2 kil nuca, niste varza murata, un bircan de miere, 30 de oo de taran dentre care est eam spart fo` doo, neste faina - de magazin, ca numai de-asta aveau... apoi am venit acasa si am mincat... apoi am zis sa mergem sa luam vreun suc. Si am luat si niste margarina si niste unt pentru vreo prajitura... Eu is tot cu ochii pe geam, poate-poate oi vedea prima fulgii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In alt aordine de idei, Ara azi o facut mofturi la mincare. I-am dat no - spa si metoclopramid - gagica o facut in vara un inceput de gastrita si le am la indemina. Dupa care o vrut sa manince patrunjel, asa ca au pascut fetele mele cite juma de leghatura de caciula... Cind ne-am intors de la piata am gasit laptopul pe jos, fata de masa in sufragerie din dining... o avut judy activitate! Bine ca n-o stricat lapul ca is sigura ca ii rupeam curu` in bataie! A, si dupa asta o mincat si Aruta mea tot! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A inceput prapadul... la ora 9 cu lapovita... la 10 era ninsoare. Acum am fost la plimbare cu haina si caciula de blana. Ninge viscolit de numa-numa. In 15 minute urmele pasilor nostri si ai labutelor cateilor erau deja acoperite!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Netaaa!!!
Io ma oftic! Aici nici macr un fulg asaa sa imi aduc aminte cum arata!!! In schimb e foarte frig! Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
La noi ninge de rupe, dar este cald si nu bate vantul. Mi-am comandat cupa aia menstruala. Abia astept sa-i fac proba. Sper sa fie raspunsul la problemele mele. Va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
La mine ninge cu bulbuci!! Nu vreau, e si frig... Imi vine sa zac in pat cand vad ce e afara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, iti dau zapada mea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Diana, ce fac cateii? Se bucura de zapada? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V-o dau si pe a mea. Nu o vreau.(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt in Davos, Elvetia. E atata zapada cum nu am vazut in viata mea. Au zis cei de aici ca e anul cu cea mai multa zapada. Infricosator un pic sa vezi pe case stratul de zapada cat e de gros. In schimb e ca in povesti peisajul, totul alb. O sa fac si poze sa va arat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neaataa!! Aici e doar foarte frig in continuare!!!!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:48 PM |
|