![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint inzapezta si blocata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu am net si nu mege fixul...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Tocmai am venit de afara, unde am spart si curatat gheata din fata biroului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunt plina de energie, chiar daca sunt invadata de armata rosie. Sunt super multumita ca azi cantarul meu arata cu un kilogram mai putin decat luni (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ma impulsioneaza sa merg pe calea cea dreapta. Diana, am citit ultimul tau articol si trebuie sa spun ca eu mi-am pierdut multi ani din viata invidiind si dorindu-mi tot felul de chestii ce le vedeam la altii. Numai de putin timp am realizat ca am multe pentru care trebuie sa fiu recunoscatoare si mandra. Stii cum am realizat asta? Cand cineva mi-a zis: "Ce te invidiez pentru viata ta!". Din momentul ala am gonit invidia din gandul meu si am reusit sa ma bucur sincer de viata ce mi-a fost daruita si de oamenii dragi din jurul meu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oooo m y Goooodddd ce tare ma plictisesc!!!! Deja nu prea mai am ce sa fac!!! E nasooolll!!! SI de abia astept sa mananc!
Auziti fetelor? In cazul pastilelor care provoaca diaree, exista vreo metoda sa se diminueze efectul asta? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Albinuza, astepti sa treaca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E tratament de 30 de zile!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hello.
Eu am ajuns acasa, am plecat devreme, unii nici nu au venit la noi azi, din cauza zapezilor si frigului. Am degerat... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Acum vreau sa mananc si cred ca ma bag in pat putin, mi-a si venit... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) M-am intristat cand am citit de cateii din adapostul Glina, cica sunt aproape ingropati sub zapada. Si este nevoie de voluntari ca sa fie scosi. Daca aveam masina... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu sunt plina de draci!!! Pe luna trecuta imi lipsesc 5 ore la salariu. Adica 40 de euro, care sunt banii de 2 sapt de benzina. Si cica mi i ar fi oprit sefu pentru nu stiu ce piese taiata naspa, piese care s a dovedit ca au fost taite naspa din cauza laserului care era ######!!! Simt ca plescnesc de nervi!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Tipul abuzeaza ptr ca sunteti romani sau e nesimtit?
|
|
|
![]()
|
|
SI una si alta!! Da io nu imi dau seama cum i se pare lui ca numai de pe urma mea se pierd bani!! Cati din toata hala bulesc piese si nu le mai zice nimic....
|
|
|
![]()
|
|
Sunteti singurii romani de acolo? Daca vorbesti cu el crezi ca e om de inteles? Poate se rezolva ceva asa...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:15 PM |
|