![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Feteleeeee am neeeeeeeeet!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neata!! Mi-e groaza sa ies azi din casa, imi vine sa ma ascund sub pilota pana la primavara. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si ma doare capul....parca as fi baut. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Frig mare domle! Ma doare burtica si nu prea sunt sociabila azi, dar incer sa ma tratez cu o guma de mestecat si cu muzica saltareata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine fiind sambata, avem planificata o partida de sanius si vizionare de MULTEEEEEEEEEEEE filme (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Cire, sunt de 4 ani, si nu se rezolva absolut nimic! NU suntem singurii romani, dar suntem singurii care nu le am acceptat contractul de rahat pe care nu l au oferit ca sa trecem pe firma lor! SI asadar se razbuna. Ore mai putine, si tratament de rahat! Da trec io si peste asta.
Vreau si io zapadaaa!!!!!! AM vazut azi dimineata la tv, zapada de 3 metri in Berceni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, bafta atunci cu capsomanul de sef pe care il ai. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E un frig de crapa pietrele aici. Visez la primavara... |
|
|
![]()
|
|
Cred ca am depresie de iarna. Voi pe unde umblati? Ce mai gatiti?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! M am intors de la box! M a alergat de mi a iesit pe ochi! Daca io maine ma ridic din pat is foooarte taaare!!
Tre sa imi cumpar fase pentru incheieturi! Acum ma bag la nani, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! Am terminat curatenia!!
SUnt epuizata. Maine daca ma mai misc o sa ma consider norocoasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am iesit azi cu niste prieteni si am misunat toata ziua. Am inghetat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:56 PM |
|