IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Ciresica
post Jan 31 2012, 08:13 PM
Post #441

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Hello.

Teo, bafta cu fata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am luat deja o cazatura si am o vanataie sexy pe piciorul stang. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Albi, ce e asa de fain la ger si vant? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi vine sa nu mai ies din casa.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2012, 08:24 PM
Post #442

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Depinde cit ii de puternic gerul si cit detare bate vintul, Cire. Si mai ales dinspre ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi ce faceti?

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2012, 11:04 PM
Post #443

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! AM venit de la antrenament! Am bagat in jur de 300 de abdomene! Maine daca ma misc o sa ma bucur!

Aici ninge, e ghetusca pe jos, daca mergi cu 20 la ora te consideri norocos!!

va pup fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 31 2012, 11:07 PM
Post #444

Fondator eLady.ro

Ce harnica esti! Daca as face 300 de abdomene, mi-as da duhul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

L anoi e tot ger. Mare!!!

+Quote Post
albinuza
post Jan 31 2012, 11:24 PM
Post #445

V.I.P.

Eee nu te gandi ca le am facut pe toate odata. si am facut diferite tipuri de abdomene! Da imi dau duhul maine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 1 2012, 08:56 AM
Post #446

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

300 de abdomene?????????? Esti idolul meu si model de urmat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Foarte tare!

Cire, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ea n-are emotii si eu incerc sa nu-mi arat emotiile in fata ei. O sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu am niste palpitatii de mai mare dragul si parca tot astept sa se intample ceva (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Incerc sa ma conving ca n-are ce sa se intample si sa ma calmez, ca sa nu supar destinul si sa-mi dea ce astept (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
In continuare e foarte frig la noi si in continuare vin in spagat la birou. Jur ca am febra musculara la picioare de atata incordare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 1 2012, 09:38 AM
Post #447

Fondator eLady.ro

Neataaa!
De miine incepe sa ninga iar. Vineri si simbata o sa ninga in toata tara.
Bine macar ca nu o sa mai fie chiar atit de frig!
Judy mi-a dat emotii az-noapte, a fugit cind afara erau -15 grade...

+Quote Post
albinuza
post Feb 1 2012, 11:21 AM
Post #448

V.I.P.

Neata! Ger mare si aici!! Azi dim am tras intr un mare stil de masina ca sa o deschid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai fetelor nu va ganditi ca am facut 300 fara oprire! au fost cu pauze de cateva minute, si in serii! Si in mod maxim de ciudat, nu am febra! adica am dar foooarte putina!
Teo o sa se descurce junioara!!
Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 1 2012, 07:03 PM
Post #449

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hello, girls.

Inca o zi de frig si ghetus. Di, abia astept weekendul, chiar daca mai ninge sau ploua, macar se duce gerul.

Teo, nu am copii, dar imi aduc aminte de emotiile mamei cand eram la scoala, desi eu nu aveam nici o treaba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Albi, te invidiez pentru energie. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Eu am gasit 2 filmulete pe net de cate 10 min fiecare si vreau sa ma urnesc sa ma mai misc si eu dimineata. Macar la 2 zile. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Va pup.

+Quote Post
Teocris
post Feb 2 2012, 09:29 AM
Post #450

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Azi e joi! Bem si suntem zen toata ziua! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

(IMG:http://www.comprarwhisky.com/wp-content/uploads/2011/12/whisky1.jpg)

Sunt vesela nu numai pentru ca este joi ci si pentru ca s-a mai dus un kilogram (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nenea Monti, sa fii fericit acolo unde esti pentru ca pe mine una tare fericita m-ai facut azi !
Am in fata mea niste clatite calde cu urda si marar, preferatele mele. Nu ma atrag deloc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sunt fetita cuminte! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) De Paste, cand voi ajunge la tinta ce mi-am propus-o, o sa ma felicit pentru ziua asta si pentru puterea cu care am rezistat tentatiei (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
In rest, la fel de ger si la fel de gheata pe drum. Cred ca drumarii din orasul meu nu au auzit de strada mea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 43 44 45 46 47 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 07:37 AM