IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Diana.
post Feb 6 2012, 12:35 PM
Post #471

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Macar acuma nu tine din noimebrie pina-n aprilie, cum era cind eram eu copil... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Feb 6 2012, 04:47 PM
Post #472

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

M-am intors mai devreme de la munca si urmatoarele 2 zile mi-am luat liber sa stau sa ma refac.
Sper sa se termine mai repede gerul asta.

Di,am vazut pozele, foarte frumoase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 6 2012, 06:24 PM
Post #473

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Eu am stat iar acasa, maine ma duc la munca. Sper sa nu primesc vreun telefon si sa se schimbe planurile!

Am avut un weekend aiurea. M.a lovit depresia. Sper sa ies din ea incet incet. Ma fac io mare!

Azi am facut chiftele din conopida, conopida cu maioneza si bors de porc. Si mi a mai ramas conopida. Cred ca puteam sa fac chiftele non stop 2 zile daca o faaceam toata. Am bagat ce mi a ramas la congelator, fiarta. Are ceva? Sau pot sa o arunc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acum il astept pe mr sa vina acasa, si dupa aia sa fac si io o baie si sa imi fac unghiile!

Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Feb 6 2012, 07:23 PM
Post #474

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna.Eu azi am cam lenevit la munci.Adica am tras chiulul de la munca bruta si am stat mai mult la birou la calculator. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce bine a fost, dar maine nu se stie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt bine.Mi-e cam somn.Ieri am iesit afara in zapada si m-am dat cu sania,jucat cu bulgari deastea de ale copiilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pupici

+Quote Post
Teocris
post Feb 7 2012, 09:23 AM
Post #475

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!

Albi, abia acum am vazut din ce-ai facit chiftelele, deci ignora intrebarea de la topicul cu poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce depresie? Care depresie? Nici o depresie! Ia sa-ti bag ceva muzica sa te mai inveseleasca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/RFzyYYZsxGc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Asere he ha se ha iuhuhu!!!!! (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninjajig.gif) (IMG:style_emoticons/default/piromg.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)
Si ce daca e iarna? Si ce daca e marti? Si ce daca am de lucru de nu-mi vad capul? Si ce daca mi-e frig?
Dau muzica la maxim si dansez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Toate se rezolva pe lumea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2012, 11:38 AM
Post #476

Fondator eLady.ro

Bonjouuuuuuur!
Am lipsit nitel si va zic si de ce. Alaltaieri au venit niste prieteni la noi in vizita. Foarte tare tot, am fost la cumparaturi in sat impreuna, am baut, am mincat... pe la 12 jumate noaptea au vrut oamenii sa plece. Numai ca au ramas blocati in zapada la 2 case mai in fata de mine...
S-a dus al meu si impreuna cu prietenul lui au incercat sa scoata masina (un jeepulet) din nameti vreo doua ore. Eu le-am zis sa nu isi bata capu`, da ei, masculi feroce, au vrut musai sa incerce. Ce-au curatat ei pina la 2 noaptea s-a pus inapoi pina la 2 si un sfert... Ziceai ca e iadul alb afara, se vedeau valatucii imensi de zapada cum se rastoarna peste noi...
Normal ca nu au faccut nimic in afara sa inghete bine de tot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa ca prietenii nostri au ramas la noi peste noapte.
Ieri dimineata am vorbit la primarie am explicat si au spus ca trimit o masina. L-au scos cu o lama.
Si pentru ca il tragea cu spatele, la un moment dat a intrat in gardul nostru cu masina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gardul a ramas intreg, farul si bara de la masina lor, nu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar bine ca au casco... Am avut peripetii!!!!
De-abia ieri pe la 4 dupa-masa au putut sa plece... Inainte insa m-au mai dus o tura pe mine la supermarketul din sat, ca era inca cod portocaliu si masina lor e mai mare si mai puternica ca a noastra... Nu au vrut sa stea la masa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) desi am incercat sa ii opresc...
Dupa ce au plecat am mai facut noi ceva treburi prin casa, am mincat si am zis sa ne culcam vreo ora, ca eram frinti amindoi..
Si-asa de obositi ce-am fost, ca nu ne-am trezit pina la 6 fara un sfert in dimineata asta...
Misto, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum am - 12 grade afara si soare... In gradina am zapada de peste 1 metru . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 8 2012, 11:46 AM
Post #477

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Diana, dar stiu ca v-ati distrat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2012, 12:30 PM
Post #478

Fondator eLady.ro

Daaa, iti dai seama! Faza e ca eu le-am spus sa nu plece noaptea, pe viscolul ala ingrozitor, sa ramina mai bine la noi, da` nu au vrut sa ma asculte...
In final am avut dreptate...
Pe de alta parte, bine ca s-a intimplat aproape, la nici 50 de metri si nu pe altundeva, mai departe sau pe un cimp!

A, da` nu v-am spus faza cea mai tare: cind sa plecam spre market, am chicat pe scari, peste Judy! Aia mica nu are nimic, doar s-a speriat nitel insa i-a trecut, da` io am jumatate de fund negru de la vinatai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si va rog sa nu ma intrebati in ce pozitie am dormit sau cum stau acum pe scaun, bine?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 8 2012, 12:42 PM
Post #479

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!
Mare noroc pe prietenii tai ca nu au ajuns mai departe!
Cat despre fundul tau.. imi pare tare rau!!! Pune l pe mr sa pupe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, trece ea si depresia. Ideea este ca o fac mereu pe viteaza si is mereu cu zambetul pe buze, chiar daca in momentul asta viata mea e de kkt, si ma cam ajuge! SI stu depresiva 3 zile, mai bocesc, ma mai iau de lumea din jur, si imi trece. Ma incarc pentru o noua perioada de veselie si bucurie!
La munca este asa de frig ca nu poti sa respiri, afara e la fel, de zilele astea cica ninge iar si aici.
Da am manusi de box (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai va pup ca sa mai muncesc nitel! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2012, 08:20 PM
Post #480

Fondator eLady.ro

Bonsoar!
Raportez -18 grade afara. Am fost cu alea mici si le-au inghetat cozile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:09 AM