IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Diana.
post Feb 13 2012, 04:28 PM
Post #501

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bre, v-a ingropat pe toate zapada de nu mai vaz pe nimeni pe aici?! Teo, Albi, Book, Condy, Bia, Cire, Larry......... Heellloooo
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Feb 13 2012, 04:59 PM
Post #502

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna ziua!
Pe mine nu m a ingropat zapada ca nu e asa de multa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am treaba pe aici. Si chef nu!
Ieri am facut o ciorba de fasole cu afumatura, si un orez cu legume si fructe de mare, si am incercat sa fac si niste briose ciocolatoase. dar cat le am lasat la cuptor m am mai foit prin casa sa mai strang pe aici pe colo. SI nu am auzit cand a sunat cuptorul. SI mr care erain bucatarie si se juca, nu a binevoit sa imi spuna. Nice ah? Asadar sunt relativ arse, cele din formele mai mici practic carbonizate! Dar stiti ce fel le mananca mr? De zici ca is delicatese!!! Atat ii trebuia sa nu manance!!
Now back to work!!
Va pup si o saptamana faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Feb 13 2012, 05:48 PM
Post #503

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Inca nu m-am inzapezit,dar nici mult nu mai am.E o gramada de zapada in curte si nu mai am unde sa o dau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si sunt in concediu pentru ca azi ne a dat drumul de la munci si ne a zis sa ne luam concediu pana trece zapada asta multa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 13 2012, 07:05 PM
Post #504

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu nu sunt ingropata in zapada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost ieri prin parc si am vrut sa fac ingeri in zapada, insa nu am fost lasata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2012, 08:02 PM
Post #505

Fondator eLady.ro

Eu m-am dus cu autobuzul in sat si era sa ramin acolo. Am facut cumparaturi (carne de porc si pui, fructe, lapte, piine, cascaval, ) sa completez proviziile si la intoarcere vad ca autobuzul nu mai mergea spre casa mea, ci se intorcea spre Bucuresti... Bag mina in buzunar dupa telefon, cind colo era mort, nu mai avea baterie... Mai fac un metru pe jos si dau si cu fundu` de pamint!!!
Afara zapada de juma de metru, io cu doo sacose banane ... am facut cu mina unei masini. O Dacie. L-am intrebat pe om unde merge, mergea spre mine da` nu chiar pina la mine.. Insa m-a luat si m-a dus pina la intrare in complex. N-a vrut sa imi ia un leu, io pregatisem bani. Sa ii dea Dumnezeu sanatate! Cind sa plece, intoarce masina si ramine intepenit. Am chemat portarul de la paza complexului si l-am impins io cu nenea portaru` si s-a dus omul spre casa lui... Sa ii dea Dumnezeu tot binele din lume!!!

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 13 2012, 09:21 PM
Post #506

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Ce nasol, Diana.. bine ca ai ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2012, 10:23 PM
Post #507

Fondator eLady.ro

Am ajuns, multumesc Lui Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cineva, acolo, sus, ma iubeste!!!

+Quote Post
Bia
post Feb 13 2012, 11:42 PM
Post #508

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Di, bine ca ai ajuns cu bine! Naspa situatia...

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2012, 10:45 AM
Post #509

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Eu si junioara suntem acasa sub tratament. Tuse, febra, stare de rau, tot tacamul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La noi ninge intr-una de trei zile si trei nopti. E foarte frumos afara, dar noi nu putem merge cu sania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 14 2012, 12:26 PM
Post #510

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Neata.
Eu sunt acasa azi, mi-am luat liber. Ieri m-am luptat cu nametii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A iesit soarele, dar joi ninge iar. Sper ca e ultima ninsoare ptr ca mi-a ajuns.

Bia, ce frumos trebuie sa fie in parc.
Diana, mai exista si oameni buni la suflet. Oricum, mie mi-ar fi teama sa ma urc intr-o masina straina... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:47 AM