![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, v-a ingropat pe toate zapada de nu mai vaz pe nimeni pe aici?! Teo, Albi, Book, Condy, Bia, Cire, Larry......... Heellloooo
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua!
Pe mine nu m a ingropat zapada ca nu e asa de multa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am treaba pe aici. Si chef nu! Ieri am facut o ciorba de fasole cu afumatura, si un orez cu legume si fructe de mare, si am incercat sa fac si niste briose ciocolatoase. dar cat le am lasat la cuptor m am mai foit prin casa sa mai strang pe aici pe colo. SI nu am auzit cand a sunat cuptorul. SI mr care erain bucatarie si se juca, nu a binevoit sa imi spuna. Nice ah? Asadar sunt relativ arse, cele din formele mai mici practic carbonizate! Dar stiti ce fel le mananca mr? De zici ca is delicatese!!! Atat ii trebuia sa nu manance!! Now back to work!! Va pup si o saptamana faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Inca nu m-am inzapezit,dar nici mult nu mai am.E o gramada de zapada in curte si nu mai am unde sa o dau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si sunt in concediu pentru ca azi ne a dat drumul de la munci si ne a zis sa ne luam concediu pana trece zapada asta multa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu nu sunt ingropata in zapada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost ieri prin parc si am vrut sa fac ingeri in zapada, insa nu am fost lasata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am dus cu autobuzul in sat si era sa ramin acolo. Am facut cumparaturi (carne de porc si pui, fructe, lapte, piine, cascaval, ) sa completez proviziile si la intoarcere vad ca autobuzul nu mai mergea spre casa mea, ci se intorcea spre Bucuresti... Bag mina in buzunar dupa telefon, cind colo era mort, nu mai avea baterie... Mai fac un metru pe jos si dau si cu fundu` de pamint!!!
Afara zapada de juma de metru, io cu doo sacose banane ... am facut cu mina unei masini. O Dacie. L-am intrebat pe om unde merge, mergea spre mine da` nu chiar pina la mine.. Insa m-a luat si m-a dus pina la intrare in complex. N-a vrut sa imi ia un leu, io pregatisem bani. Sa ii dea Dumnezeu sanatate! Cind sa plece, intoarce masina si ramine intepenit. Am chemat portarul de la paza complexului si l-am impins io cu nenea portaru` si s-a dus omul spre casa lui... Sa ii dea Dumnezeu tot binele din lume!!! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce nasol, Diana.. bine ca ai ajuns acasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am ajuns, multumesc Lui Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cineva, acolo, sus, ma iubeste!!!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, bine ca ai ajuns cu bine! Naspa situatia...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu si junioara suntem acasa sub tratament. Tuse, febra, stare de rau, tot tacamul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La noi ninge intr-una de trei zile si trei nopti. E foarte frumos afara, dar noi nu putem merge cu sania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Eu sunt acasa azi, mi-am luat liber. Ieri m-am luptat cu nametii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A iesit soarele, dar joi ninge iar. Sper ca e ultima ninsoare ptr ca mi-a ajuns. Bia, ce frumos trebuie sa fie in parc. Diana, mai exista si oameni buni la suflet. Oricum, mie mi-ar fi teama sa ma urc intr-o masina straina... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:47 AM |
|