![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! EU la munci. No chef!
Sanatate multa Teo! Di, mare bulan cu nenea cu masina! Aici vad ca nu mai ninge nu mai face nik! e o iarna absolut normala, cu temperaturi apropiate de zero, si italienii is disperati de frig! Back to work acum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bulan de bulan, Albi, nu asa...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara doamnelor.
Sanatate celor racite! Multumesc lui Dumnezeu, ai mei nu-s raciti si nici eu nu am mai racit..cred ca e de la cura aia de naturiste facuta in vara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt in sesiune, adica mai am 2 examene de dat...am luat note mari semestrul asta, dar am ramas cu dureri de cap. Ma doare capul incontinuu. Ma bucur ca am mai intrat sa vorbesc cu voi, dupa atata pauza. Va pup pe toate! Imi sunteti tare dragi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oanaaaa!!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, italienii se sperie la 0 grade? Adu-i in Romania. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Ce ati facut de Valentine's?
|
|
|
![]()
|
|
Nimica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Raportez si eu nimic de Sf Valentin.
Astia? la -6 grade inchid scolile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu muncesc pe aici, si sper sa am de munca toata sapt! Voi ci faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Am ajuns acasa. A inceput usor sa se topeasca pe jos pe unele portiuni si cizmele mele sunt pline de albeata. Ma enerveaza rau faza asta in fiecare iarna. Si asta este doar inceputul. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Acum stau sa ma incalzesc si sa pap ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Io mai am o ora si un pic de munca! tre sa ma duc sa ma epilez da parca nici de asta nu am chef! doar ca trebe!1 Si nu stiu ce samai fac de mancare! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:28 PM |
|