![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io am fost la cumparaturi. Am spart o tona de parale si am venit cu mai nimic...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Di, pe ce-ai spart banii?
O sa dau si eu o fuga la Lidl (ca-i mai aproape) sa iau cate ceva. Maine facem o shaorma uriasa, ca vin si fetele la pranz. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Noi o sa mergem si noi la Lidl, sa luam niste legume ceva, si poate au head ans shoulders, pentru ca am parul ca o sarma de la samponul asta. Si imi cade ceva de speriat! Da am o leneee!!!!
As manca si io o shaorma!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Chestii de mincare pentru noi (pulpe de curcan, ficat de porc ca muream de pofta, parmezan, niste chestii pentru sendvisuri, dovlecei, verdeata, mazare, lapte, piine, 10 ciocolate negre pentru dulciuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , sfecla rosie... si nu mai stiu ce, chiar nu imi amintesc, apoi boabe si ficatei de pui congelati pentru catei... plus niste cumparaturi pentru casa (am scris acolo pe ce am spart banii). Oricum, am cheltuit o caruta de bani! A, si Good Food, ca nu luasem numarul pe februarie cu zapezile asta!
Apoi am ajuns acasa, am pus doua sfecle la cuptor sa imi fac salata. Am dat de papa la catei, am pus un pui la cuptor pe pat de sunca afumata de casa,m doar cu usturoi si sare si piper... am taiat o salata de varza alba, am jucat table cu al meu, l-am spart iar, am mincat, apoi am terminat amindoi bezelele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si acum ma bate gindul sa fac ceva dulce... Insa nu stiu ce. Am scos niste carne tocata din congelator sa fac chiftele si 2 piepti de pui sa ii fac snitele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da` tot nu stiu ce dulce sa fac!!! Al meu a ornat o tarta, ii facusem baza de alaltaieri si azi i-am pus crema de vanilie si el i-a pus fructele. Da` io nu ma dau in vint dupa tarta... Caut eu ceva surse de inspiratie si vaz ce prestez. Chestia e ca tre sa fac mai mult, pentru ca vecina din stinga mi-a tot trimis dulciuri cind a facut, tre` sa ii trimit si Nicoetei, ca de la ea am primit un tort diplomat intre de vreo 2 kile... si sint datoare vindutaaa!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Diana, ma omori fata draga cu cata mancare gatesti !!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Da' tu lasi macar o zi sa treaca, fara sa gatesti ceva???!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
In general, nu, ca am invatat prost natiunea conlocuitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pentru catei fac mincare zlnic si al meu zice ca in curind, pentru ca is mofturosi, o sa le fac si lor aranjamente la tigaite, ca sa le stimulez apetitul ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Faza e ca ador gatitul. Ma relaxeaza, imi place la nebunie... insa sa nu mi se dea "directive", ca atunci nu fac nimica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Seara buna.
Azi am dat o tura prin oras si m-am intors acasa. Diana, pe mine nu ma atrage deloc chestia asta cu gatitu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cred ca tu, Diana, gatesti pentru tot cartierul De-aia cand vine cineva la tine ai de toate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Diana, nu te-ai gansit sa iti deschizi si o afacere? Daca iti place atat de mult gatitul, ar fi util sa si fructifici pasiunea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gen specialitati a la Diana, livrate pt masa de pranz (in zona) etc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Multumesc ca v-ati gandit la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Junioara e bine, eu inca mai trag. De vineri seara si pana duminica am fost la Riul Sadului pentru ca a fost cheful firmei. A fost foaaaaaaaaaaaaarte frumos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am avut carnaval, am fost in drumetie prin padurea inzapezita, ne-am batut cu zapada, am fost ingropata in zapada de colegii mei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Distractie mare! Am facut o tona de poze (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu stiu daca am mai zis vreodata, dar mie mi-e rau in masina de mor. Ei bine, de data asta, nici la dus si nici la intors nu mi-a fost rau deloc si m-am putut bucura de privelistea minunata de pe drum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu stiu care a fost motivul pentru care am scapat, dar sunt fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am inca o veste buna: incepand de azi cantaresc mai putin cu 5 kilograme fata de cat cantaream in 24 ianuarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici macar la munte nu am mancat neconform (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici nu prea aveam cum pentru ca nu au fost dulciuri deloc si s-au facut multe gratare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:41 AM |
|