![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjour! Ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bineee! Eu vreau sa merg sa fac o copie la cheia de la casa pentru ca cealalta s-a rupt in usa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am patit asta si noi imediat ce ne-am mutat si am cumparat o yala noua, ca nu exista dublura la cheie. Si am facut si copii apoi la cheile de la yala noua, ca al meu si-o ratacise pe a lui . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Facut cheie! Broasca insa face figuri la toate cheile, inclusiv la originale! Cred ca trebuie recalibrata. Maine ii sun p-astia...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Vine vine priiimavaraaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar mi-a venit si seful din delegatie si iar imi sta in coasta. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Azi e jooooooooooooooi! (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2011/069/7/c/fancy_drinks_by_past1978-d3bbrsd.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataaa io il iau pe ala mov!!!
Am fost scoasa din sarite de dimineata!! Sapt asta mr a stat la munca pana la 7, si ca sa nu venim cu 2 masini, io am vb cu un coleg sa ma lase si pe mine acasa. Aseara un alt coleg s a gandit sa ii zica sa il ia si pe el. Problema e asa. Eu stau la intrarea in oras. Nu incurc pe nimeni din drumul lui. Asta sta in cealalta parte a orasului. Oras pe care ca sa il traversezi la ora de varf iti ia o ora. Azi dimineata colegul ne a anuntat ca are treaba in seara asta! SI nu poate sa ne duca! SI mi se pare normal. ca nu e obligat omu sa faca pe taxiul! SI asadar azi va trebui sa merg acasa cu fostul mei coleg de apartament, cu care era sa ma bat acum 3 ani!! Pentru ca ala nu a fost in stare sa vb cu altcineva sa il duca acasa!!! Mare nesimtit! Asa face mereu. Se baga peste tot ca sa ii fie lui bine, fara sa se gandeasca la consecinte!! In afara de asta is bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, tu intre timp mergi la antrenament deci azi il poti bate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am avut o zi de tot rahatul. Acum parca am nisip in ochi. Tot ce imi doresc este sa dorm, darf trebe sa hranesc cateii si sa i scot afara pentru pisu de noapte-buna...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-ai patit Dienus draga? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, bine zice Ciresica (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Acum il poti bate cu o singura mana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetelor cucuietelor, azi se implineste o luna de cand am inceput dieta. Cantarul meu arata azi cu 6 kilograme mai putin decat arata in 24 ianuarie 2012 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Tot azi eu si sotul meu sarbatorim 17 ani de cand ne cunoastem (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Noi nu sarbatorim ziua in care am avut nunta, ci sarbatorim ziua in care ne-am cunoscut (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si pentru ca am doua motive de sarbatorire, va invit sa bem ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://tribuna.md/wp-content/uploads/2011/10/sampanie.jpg) (IMG:http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/341/5846/6743634/1/sampanie.jpg) La multi ani de Dragobete!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:06 PM |
|