IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Diana.
post Feb 22 2012, 12:55 PM
Post #561

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bonjour! Ce fac fetele?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Feb 22 2012, 12:59 PM
Post #562

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bineee! Eu vreau sa merg sa fac o copie la cheia de la casa pentru ca cealalta s-a rupt in usa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 22 2012, 01:00 PM
Post #563

Fondator eLady.ro

Am patit asta si noi imediat ce ne-am mutat si am cumparat o yala noua, ca nu exista dublura la cheie. Si am facut si copii apoi la cheile de la yala noua, ca al meu si-o ratacise pe a lui . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 22 2012, 04:39 PM
Post #564

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Facut cheie! Broasca insa face figuri la toate cheile, inclusiv la originale! Cred ca trebuie recalibrata. Maine ii sun p-astia...

+Quote Post
Ciresica
post Feb 23 2012, 10:20 AM
Post #565

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Neata.
Vine vine priiimavaraaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dar mi-a venit si seful din delegatie si iar imi sta in coasta. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Voi ce faceti?

+Quote Post
Teocris
post Feb 23 2012, 10:24 AM
Post #566

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Azi e jooooooooooooooi!
(IMG:http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2011/069/7/c/fancy_drinks_by_past1978-d3bbrsd.jpg)

+Quote Post
albinuza
post Feb 23 2012, 10:58 AM
Post #567

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neataaa io il iau pe ala mov!!!
Am fost scoasa din sarite de dimineata!!
Sapt asta mr a stat la munca pana la 7, si ca sa nu venim cu 2 masini, io am vb cu un coleg sa ma lase si pe mine acasa. Aseara un alt coleg s a gandit sa ii zica sa il ia si pe el. Problema e asa. Eu stau la intrarea in oras. Nu incurc pe nimeni din drumul lui. Asta sta in cealalta parte a orasului. Oras pe care ca sa il traversezi la ora de varf iti ia o ora. Azi dimineata colegul ne a anuntat ca are treaba in seara asta! SI nu poate sa ne duca! SI mi se pare normal. ca nu e obligat omu sa faca pe taxiul! SI asadar azi va trebui sa merg acasa cu fostul mei coleg de apartament, cu care era sa ma bat acum 3 ani!! Pentru ca ala nu a fost in stare sa vb cu altcineva sa il duca acasa!!! Mare nesimtit! Asa face mereu. Se baga peste tot ca sa ii fie lui bine, fara sa se gandeasca la consecinte!!
In afara de asta is bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Feb 23 2012, 05:24 PM
Post #568

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Albi, tu intre timp mergi la antrenament deci azi il poti bate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 23 2012, 11:33 PM
Post #569

Fondator eLady.ro

Am avut o zi de tot rahatul. Acum parca am nisip in ochi. Tot ce imi doresc este sa dorm, darf trebe sa hranesc cateii si sa i scot afara pentru pisu de noapte-buna...

+Quote Post
Teocris
post Feb 24 2012, 08:24 AM
Post #570

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ce-ai patit Dienus draga? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, bine zice Ciresica (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Acum il poti bate cu o singura mana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fetelor cucuietelor, azi se implineste o luna de cand am inceput dieta. Cantarul meu arata azi cu 6 kilograme mai putin decat arata in 24 ianuarie 2012 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Tot azi eu si sotul meu sarbatorim 17 ani de cand ne cunoastem (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Noi nu sarbatorim ziua in care am avut nunta, ci sarbatorim ziua in care ne-am cunoscut (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si pentru ca am doua motive de sarbatorire, va invit sa bem ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://tribuna.md/wp-content/uploads/2011/10/sampanie.jpg)

(IMG:http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/341/5846/6743634/1/sampanie.jpg)

La multi ani de Dragobete!!!!

+Quote Post

100 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:06 PM