![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata la lume!!! A venit Mos Nicolae cu dulciuri (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) si muuuulte fructe!!! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Deci am fost cuminteeee...!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Ce v-a adus Mos Nicolae, dragelor? O nuielusa sau bunatati? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Albinuta, la comenzile de haine sau cosmetice, cand comanzi prima data de la ei, au obiceiul sa-ti aduca si un catalog gratuit, ca sa te atraga sa mai cumperi... Acush nu stiu daca si cei de la sexshop procedeaza la fel. Totusi, chiar si fara catalog, exista "sansa" sa-ti trimita un colet "abtiguit" cu reclame d'ale lor... deci foarte usor de interpretat de catre colegi. Cel mai simplu cred ca ar fi sa-i suni si sa-i intrebi, cum va fi coletul sau chiar sa le spui, ca preferi sa-ti trimita colet simplu, fara reclame. In alta ordine de ide, aici ploua de mi-a cofleshit tot cheful de plimbare. Da' nu-mi pasa, caci azi e zi de destrabalare... gastronomica. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa! Mie Mosu` nu mi-a adus nici o ceapa degerata!
Albi, de ocicei magazinele astea stiu ca discretia e mai importanta decit ambalajul si pe toate siteurile de profil se mentioeaza ca pachetul primit va fi unul discret. Nu si-ar putea lipi abtibilduri cu reclame pe cutii nici daca ar vrea, pentru ca ar incalca legea aia cu chestii indecente expuse la vedere. Treaba e ca un magazin de genul asta care nu este discret, se sinucide singur si nimeni nu isi permite asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Dap, asa ma gandeam si io, ca ar fi putin anapoda sa expuna ceva! Ca sunt si fimei cu barbati si copchii acasa care comanda, si nu ar fi misto sa vada sotul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau copiii!
EU am primit de aseara deja, tiramisu si bere stella! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu nu i am luat nimic! Pentru ca nu ma asteptam sa imi ia el!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia-i azi ceva si pune-i in ciubote! Zi-i ca mosu` a fost nitel beat de la stella si s-a ratacit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Albi, de ocicei magazinele astea stiu ca discretia e mai importanta decit ambalajul si pe toate siteurile de profil se mentioeaza ca pachetul primit va fi unul discret. Nu si-ar putea lipi abtibilduri cu reclame pe cutii nici daca ar vrea, pentru ca ar incalca legea aia cu chestii indecente expuse la vedere. Treaba e ca un magazin de genul asta care nu este discret, se sinucide singur si nimeni nu isi permite asta. Cine stie, cunoaste! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Io nu m-am priceput... La comenzile de haine si cosmetice, mai stiam ce si cum dar la jucarii din acestea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Scuze Albi, ca am presupus gresit. Sorry (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Neataaaa! Mie Mosu` nu mi-a adus nici o ceapa degerata! Ai mai Di, chiar asa obraznica ai fost?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...sau e Mosu mai uituc si nu si-a adus aminte de ciubotele tale ?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Al meu vrea shaorma de pui acum.... ca cica trebuie recompensat pentru drumul facut pana la ciubote... deh Mos cu pretentii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Asa ca fug sa pregatesc o shaorma... O zi frumoasa cu soare-n suflet, sa aveti! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Mie mi-a adus o cutie de prajituri de fel de fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu, cred ca am uitat sa ii trimit o scrisoare Mosului cu adresa noua... O fi venit, saracu`la aia veche! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Valentina, stiu pentru ca am primit multe cereri de promovare pe elady de la astfel de magazine (le-am refuzat nu pentru ca nu mi-ar fi trebuit banii, insa nu cadreaza cu profilul nostru) si m-am uitat si eu pe siteurile alea. Pe toate era mentionat "maxima discretie" si asta mi-a atras atentia. Bia, vezi daca ai fost cuminte?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu am mincare facuta... La multi ani sarbatoritilor vostri! Si mamei mele, ca e si ziua ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani mamei tale, Diana!
ALbi, si eu stiu la fel, de maxima discretie. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Ce-ti iei?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dap stiu de Connie de la Britain's got talent dar acum e mai maricica si asa frumoasa si cu o voce de inger! This post has been edited by Cindy: Dec 6 2011, 03:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Saru` mina, Cindy!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai io ma gandes ca ar trebui discretie maxima, dar ma gandesc si ca pun adresa de livrare lamunca, si daca imi ajunge aici o cutie cu un design deosebit.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Out vibrator vreau! Da vreau mai multe ca fac si cadouri! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa iti traiasca mama DI, si toti sarabtoritii (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) This post has been edited by albinuza: Dec 6 2011, 04:46 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:17 AM |
|