![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Sunt in Madrid. Orasul este foarte frumos si curat pentru un oras asa mare. Am mer azi cel putin 6 km pe jos si am cascat gura plus 1 ora de colindat pe strazile de shopping cu o amica de-a lui Daniel. Lucruri foarte frumoase, magazine simandicoase cu preturi pe masura. Oamenii pe care i-am intalnit, la fel. Astazi mergem iarasi la cina cu grupul cu care am fost seara trecuta si eu nu am cu ce sa ma imbrac. Fetele alea erau aseara parca scoase din catalog toate, plicuri de piton, etc. Puii mei! Ma simt cam ca un rahat...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la ce se pricep mamzelele alea in afara de a purta plicuri de piton?! Pun pariu ca la nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana..imi place replica ta!
Ma uitam ieri la un film cu Dem Radulescu. Vroiam sa discut un subuiect si vroiam si parerea voastra. Nu stiu cum se face dar observ ca la tv se evalueaza oamenii nostri de valoare abia post-mortem. In timpul vietii lor, nu mai auzim nimic de ei decat ca presa se baga in intimitatile lor, in viata lor privata si nu mi se pare normal. Presa ne imbuiba capul si ochii cu scandalurile lor...care mai de care isi spala rufele murdare in public, piti peste piti...vedete peste noapte aparute care dau exemplu "bun" fetelor noastre. Ma intreb...societatea noastra nu poate sa faca nimic in privinta asta...in afara faptului ca astfel de posturi tv sa nu mai aiba audienta si sa dispara? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Eu am ramas pe din afara, nu ma mai uit la stiri ...de greata...daca ma intereseaza meteo...caut pe net si deodata aud stiri de la vecini si realizez ca nu e normal sa nu te poti uita la stiri pt ca sunt satula sa vad pe n si n facand nu stiu ce stupidenie care e de interes "national". Nu se discuta despre oamenii nostri de valoare, actorii in special...nu mi-a placut ca intr-o emisiune la trv1 i-a adunat pe toti parca in graba...toti batrani, unii abia mai puteau vorbi si le-a inmanat cate un trofeu sau nu stiu ce era... Deci pana acum toata presa dormea...toata televiziunea si deodata cand vad ca mor saracii actori pe capete, ca se duc cele mai mari valori ale tarii...se gandesc sa le dea ceva si sa le acorde 1 minut de discutie, iar saracii oameni, vorbesc umil si multumesc din toata inima lor . E incredibil si sunt suparata. Daca e un topic pentru discutia asta, te rog frumos Diana sa-mi muti discutia acolo. Stiletto, sa nu gandesti asa niciodata...doar pentru ca alea au haine asta nu inseamna ca tu esti fara valoare...vei vedea ca toata lumea o sa te invidieze si fara haine...esti frumoasa si desteapta...capul sus. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, pai cam asta cred si eu... Insa tot prost m-am simtit. Mi-a ridicat mister moralul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Haideti sa radeti putin impreuna cu mine. Azi m-am dus la control cu copiii dupa o saptamana de gripa. Am cerut de la medicul de familie o trimitere pentru dermatologie pt mine...fiin ca s-ar putea sa psoriazis....bun...imi arat cabinetul...bat la usa si intru. Copiii plangeau...apare un medic chipes si frumos si incepe sa ma intrebe daca sunt copiii mei...da...ii impaca le da de desenat ceva..si-mi spune ca nu ma poate consulta de fata cu copiii (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Intreb de ce...el ma intreaba de ce am venit...am zis pentru psoriazis...nu puteti sa va uitati la piciorul meu de fata cu copii? Am trimitere pentru dermatologie... e vorba doar de un picior (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doamna draga ...sunteti la cabinetul de ginecologie...imi venea sa intru in pamant de rusine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Faza e ca am fugit ca o vijelie si medicul dupa mine strigand pe hol sa vin la el la modul cel mai serios pentru ca lui ii plac foarte mult copiii...sa vin in vizita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am raspuns ca sper sa nu am nevoie de control ginecologic si toata lumea de pe hol a izbucnit in ras...mai ales ca m-au vazut intrand hotarata cu 3 copiii dupa mine in cabinetul de ginecologie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cire (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) empatizez cu tine. Si eu sunt intoxicata de "prostitutia" din media si mi-e scarba efectiv de toate fundurile goale din reviste. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oana, ce faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si totusi, de ce nu te mai duci la el in vizita? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neata! Eu am racit iar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu ce Dumnezeu am de sunt asa sensibiloasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va urez o zi cu spor in toate! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata!
Foarte tare, faza, Oana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu am o stare nasoala si ciudata. Cred ca am astenie de primavara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Oana eu in locul tau m as duce in vizita la domnul doctor! Chiar si pentru un control de rutina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi fac un an cu mr. Marti 13 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imi inghit cafeaua si o intind sa scot o poza sa o pun in rama, si dupa aia sa fac un tort mare si frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup si o z i faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oana, ce faza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si totusi, de ce nu te mai duci la el in vizita? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neata! Eu am racit iar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stiu ce Dumnezeu am de sunt asa sensibiloasa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Va urez o zi cu spor in toate! Buna ziua. Sanatate fetelor. Teo, o sa ma duc daca tot m-a chemat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Albi...ma duc dar nu la control...sa-l vizitez, atat...era prea chipes (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) La multi multi ani , Albi ! Cu fericire multa. Diana...niste vitamine nu iei? This post has been edited by Oana: Mar 13 2012, 11:31 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:02 PM |
|