![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Wow, Albi! Multi ani fericiti inainte!
Oana, iau insa se pare ca nu e de-ajuns... Vad eu ce fac. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, la multi ani!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce fel de tort faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multumeeesc!!!
Eee nimis special! Blat de pandispan , taiat in 2, crema de ciocolata la mijloc, din comert, cirese din compot peste crema de ciocolata, frisca desupra, si cea mai urata lumanare posibila cu numarul 1 pecare am gasit o! Vai ce gusturi proaste au chinezii!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Albi, esti de coma! De-aia de iubesc eu pe tine!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mda, tortul nu a iesit asa de insiropat cum ma astptam. Mi a fost teama sa nu in toflogesc, si aproape ca nu l am insiropat! Cat despre lumanare, vedeti voi maine ca pun poze!! Urraaataaa si cu sclipizi!!!!
Acum o sa ma bag la nani! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, dar cred ca mr. a fost incantat, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept sa pui poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si afara ploua ploua si mai e o tara pana la ora 9 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E innorat si gri afara, iar vremea asta imi da o somnolentaaaa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cica azi fac multe chestii. Vad eu ce-am reusit sa fac la sfarsitul zilei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) S-aveti o zi mai buna ca a mea! PS Stiati ca maine e joi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Azi e joi. Ceea ce inseamna ca miine e vineri... iar eu am o multime de treburi programate pentru vineri!
La mine ninge (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) foarte usor. Rar. Nu se depune, deci e ok! |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
Eu stau in continuare acasa. Nu se stie cand ma vor chema. Azi am fost la o agentie, si am lasat un cv, sper sa se gaseasca ceva si pt mine, pt ca e relativ aiurea io sa stau acasa si mr sa munceasca. Un salariu nu ne convine. Ne descurcam fara probleme cu un salariu, dar nu ne atingem scopul, acela de a strange bani. Mi am luat lalele azi! Aici e cald si bine! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu am avut un week end... Judy are babesioza! O sa va povestesc ce spaima am tras! Si inca nu sint sigura ca e ok, mi-i frica pentru Aruta...
|
|
|
![]()
|
|
BUna searA! Eu ma plictisesc foooarte taree! Azi am inceput sa invat un program nou de proiectare, ca am vazut ca se cere!
Boala asta nu e aia de la capuse? Sau confund? Sanatate la fete!! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:03 AM |
|