![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
D, imi pare rau pentru Judy. Eu sunt cam cu fundul in sus de cateva zile... Si tot aflu una-alta si ma indispun cand mi-e lumea mai draga. Si-a pus si fosta nevasta a lui mister implanturi. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai mai Stiletto, cu sau fara implanturi, s-au despartit ei din motive serioase, chiar e irelevant. Cheer up! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Diana, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aruta e ok, acum ca au trecut cateva zile sa iti dai seama concret? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aruta pare sa fie bine. Si Judicuta e bine, luam pastilute acuma...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Nu pot sa va explic starea de plictiseala. Nu am cuvinte..
Ma bucur ca iti sunt bine fetele! A fost si mama cu Rona la doctor pentru un control general, i a taiat unghiile, i a facut vaccinul, si acum ia si pastilute pt deparazitare. Are in schimb o tumora mica sub coada, inspre anus. A spus doctorul ca nu e grav, dar daca va creste va trebui operata! Ceea nu ar fi indicat, pentru ca e batrana. Tare. SI doctorul s a minunat ca e in viata. A trait mult pentur un dalmatian, 13 ani, si se pare ca va ma trai. Ca e bine!! In rest io is bine. Depresiva dar bine! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut! Eu is racita bocna!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Fetelor, stiti vreo croitoreasa foarte foarte buna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vreau sa-mi fac o rochie ca cea de mai jos dar rosu aprins sau albastru electric. (IMG:http://3.bp.blogspot.com/_XFeDEzGR_-U/TEvHkR_EkiI/AAAAAAAADyE/zIjo0gFPG80/s1600/Sofia%20Vergara%20sexy%20show%203.jpg) Cred ca e singura varianta care mi-ar avantaja silueta grasuta de acum... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma bucur de vestile bune, Diana si Albi! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Stiletto, aveam o amica foarte multumita de Rhea Costa, designerul care ii face rochiile Malvinei Cervenschi. Are modele foarte faine, rochiile sunt lungi, diafane, pretioase, in genul alei tale. Preturile sunt destul de mari, din ce am vazut... |
|
|
![]()
|
|
Rhea Costa. Merci.
Nu as fi vrut ceva foarte scump per total dar cer o cotatie de pret sa vad daca ma incadrez. Merci. |
|
|
![]()
|
|
Cu placere! E pentru o ocazie anume? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da, trebuie sa merg la o nunta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:56 AM |
|