![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, aia micii au spirit de intreprinzator! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu trebuie certati, doar explicat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! SI eu aceleasi motive ca si Teo. Lene! Imi vine sa ma apuc de varuit de plictiseala. SI cu toate ca sunt foarte plictisita, nici macar sa ies cu bicla afara nu ma urnesc! Ati dedus ca stau inca acasa.
Di, fa te bine repede! Teo, trebuia sa o lasi sa vezi daca vinde ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si prietena mea mi-a zis ca trebuia sa-i mai las, sa vad daca reusesc sa vanda ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, dar de ce stai acasa? ca am pierdut sirul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Azi am o zi buna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna dimineata! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Teo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) E inventiva Teo Jr., o mica intreprinzatoare!
Stiletto, sa prinzi buchetul miresei! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diana, get better! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina! Promit ca ma fac bine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Uite cum o iau de la capat! Teo stau acasa pentru ca asa au decis aia de la munca. Sa nu ma mai cheme. Numai ca nu au avut oole necesare sa imi spuna ca ma lasa de tot acasa. Dar pana mea. Acum ne facem planuri sa mergem acasa. Pentru ca nu are sens sa stam aici doar cu un salariu! Intre timp mor de plictiseala, ma mai duc la antrenamente si cam atat. Aaa ma dor incheieturile de zici ca le am scrantite. Toate! Si un genunchi ma doare! Nu pot decat sa imiimaginez ca e de la efort, pentru ca altfel nu imi explic. Cat ma duceam la munca, nu am avut niciodata dureri asa de mari. Si nu stiu ce sa fac sa treaca. Ma gandeam la impachetari cu argila! Voi ce spuneti? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Diana cum te mai simti? Iar m-am trezit tarziu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Stiletto: Mar 28 2012, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Mai binisor, Bia, insa tot cu fesu`n cap ca nebuna ies, ca am inca nasul infundat...
Albi, leacu` babesc cu foi de varza strivita zice-se ca ar face minuni. Si bai cu apa feribinte si sare mare. |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Ma dor in continuare incheiturile.
De ieri am inceput munca iar, de data asta pe pozitia pe care eram inainte sa ma scoata in hala. Acum sunt iar in birouri, desenez, trimit la taiat din astea.. responsabilitate oleaca mai mare, dar macar am treaba. Oricum mi ar fi placut foarte mult sa pot sa ii refuz. Dar cu rate pana in 2041 nu imi premit sa refuz! Acum lata la tv! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma bucur mult, Albi, ca ti-ai reinceput activitatea!
Ce vreme urata! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 PM |
|