![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Da ce liniste si pace pe aici!!
Eu ma plictisesc maxim. L am asteptat pe mr de la munca ca sa iesim si noi pe afara, ca e frumos si cald si pe el la durut la basca, si s a culcat. am facut baie, mi am facut unghiile si acum nu mai am ce sa mai fac. SI imi intrase in cap faptul ca ne intoarcem acasa din cauza faptului ca eu nu munceam, si acum is nitel depresiva, pt ca daca am reinteput munca, nu ne mai intoarcem acum! SI stiti ca nu imi place deloc aici nu? Di cum te mai simti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Albi, si ce te retine atunci? Daca nu iti place si ai garantii mai bune in tara, intoarce-te!
Ma tot dor sanii de cateva zile si nu stiu de ce, nu ma apropii de menstruatie. E foarte incomod! De la ce o fi? This post has been edited by Cindy: Mar 31 2012, 07:44 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cindy, de la menstruatie probabil sau daca ai inceput sa iei anticonceptionale. O alta posibilitate ar fi si o inflamatie locala: ai sarit si topait mai mult la sala, ai lucrat pectoralii mai mult, ai carat, etc. Da cu un Diclofenac sau ceva similar sub forma de gel anti inflamator. Eu de cand m-am operat sunt paranoica si mi se pare ca orice mica durere are legatura cu ceva rau sau foarte rau in legatura cu implantele. De fiecare data merg la dr. panicata si dupa control aflu ca e doar o inflamatie simpla. Daca nu trece dupa cateva zile de gel atunci mergi la dr.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, s-ar putea sa fie de la sala, acum daca stau sa ma gandesc, ultima data cand mi-am lucrat bratele, si pectoralii, antrenorul mi-a aratat niste tipuri noi de exercitii, cu care evident nu eram obisnuita si le-am efectuat cu mult mai multa dificultate, e posibil sa ma fi suprasolicitat si acum ma resimt. Nu am asociat imediat ca asta s-a intamplat sapt. trecuta.
Stil, mersi de recomandarea de Diclofenac, o sa ma duc maine la farmacie! Si eu sunt paranoica, ca de la un timp parca m-a lovit batranetea: ba ma dor articulatiile, la analize mi-a iesit ASLO marit, mai am si un chist ovarian, acum ma dor si sanii. "Noroc" cu pielea care imi reaminteste ca sunt inca adolescenta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La tine ce inseamna o inflamatie simpla? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mel, la ce te referi cu tratamentul? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Se inflameaza glanda putin de la diversi factori (sau chiar muschiul pectoral).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Papa si curatenie gatA! Acum stam in pat degeaba! Am o stare nasoala pentru ca sta sa imi vina si is moale si am si dureri asa...
Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! La noi azi a fost o zi super faina! Am facut curat in fata casei, am spalat gresia, am spalat si gresia de la intrarea in garaj, am udat gradina... harnica mai sint! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Eu back de la munca, il astept pe mr sa mancam! Aici e intunecat afara dar caldut!
AM o stare depresiva, dar sper sa trec peste repede! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cindy, si ce-a zis doctorul de ASLO? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cat il ai?
Diana, harnicuta ca de obicei.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:29 PM |
|