![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello, hello! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
M-a lovit o pofta de cozonac! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaaaaaa! Ce fac fetele?
Afara e o zi superba! Azi mai am de spalat zestrea fetelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si de facut curat in casa. Spre dupa-amiaza o sa imi pun si muscatele in glastre. Ieri mi-am vopsit stilpii de la uscatorul de rufe din curte, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu spal rufe de zor, aka jachete/sacouri de vara unul cate unul ca-s colorate si mi-e ca ies! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Duminica plec la Monaco! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ieeeee=te la ea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bravo, ma bucur pentru tine!
Io am azi zi de munic domestice... Afara sta sa ploua! Si am udat ieri pe la 3 noaptea de-am rupt si dimineata ploua cu galeata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... Daca stiam eu!!! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua gagici!!
Eu sunt in Calabria! Ploua, nu o sa apuc sa ii arat nimic lui mr. Vedem maine dimineata poate se opreste ploaia! daca nu mai iesim azi o pun de o ciorba de miel, la cererea barbatilor. Mama nu e aici, pentru ca bunica mea se simte rau si nu s a mai intors din tara. Buni e in spital acum. A luat o smurdul acum 2 nopti, cu pompierii pentru ca nu putea sa respire. Aseara cica a inceput sa aiureze. Sper sa nu ne faca o "bucurie" Asa! Deci in seara asta ciorba de miel, maine friptura de miel, oo nu vopsesc, ca e pastele catolic, nu all nostru! No, va pup dar! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, imi pare rau de mamaita ta! Da , Doamne, sa fie bine!
La noi e frig de ieri. Simbata am avut musafiri, am facut ciulamala cerere cu mamaliga. Ieri am fost la vecini invitati , toata ziulica... Au anuntat ca o sa fie frig in continuare, si destul de tare din ce spun ei, miercuri noapte s-ar putea sa avem 0 grade pe aici... Am pus niste sticle in capul trandafirilor agatatori, mi-i frica sa nu pateasca ceva, sa mi-i omoare gerul! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Back la munci damn it!!
Buni e acasa, se pare ca are ori o dementa ori inceput de alzheimer. Uita ca mananca, cand era in spital credea ca e la nebuni, si ce e ciudat este ca in spital a avut 2 zile in care s a ridicat singura din pat, isi lua singura pastilele, de am zis cu totii ca isi revine. Dar nu. Parerea mea este ca a avut un moment de luciditate, si s a panicat ca innebuneste si a fost un ultim efort! Acum nu cere nici mancare, nici apa, nici la baie, nimic. SI cand mananca cica pare absenta. De parca nu face ea assta! Urmarim evolutia acum! Eu... nu imi place aici in continuare!! Voi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:25 PM |
|