![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Albinoiule, esti pe meleaguri italiene? Eu sunt in Monte Carlo pana dupa Paste. Poate ne vedem la o cafea.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of! Albi, citi ani are mamaita?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bia, tare mi ar fi placut, dar numai ce ne am intors din Calabria, si cred ca ma da afara al meu daca il pun iar pe drumuri! Si nici cu finantele nu stam foarte bine acum! Dar mai vii tu nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pare rau!
Di, are 83 luna asta! Ma bag la nani! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A mea face 87 in vara asta si ii minca zilele maica-mii! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cum stati cu pregatirile? Pe mine ma ia groaza, is in urma rau de tot! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hristos a inviat!
Ce fac fetele? Noi cuminti in pat si aseara si acum pt ca ploua. Am facut ieri oo rosii, un soi de pasca, si un meatloaf in loc de drob. Foarte bune toate mai putin aluatul de la pasca, care nu prea a iesit... Voi ce faceti? cum petreceeti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hristos a Inviat! Ce fac fetele? Cum e vremea la voi?
|
|
|
![]()
|
|
Adevarat a inviat! La mine ploua si e inorat! NU e frumos deloc!
Cum ati pretrecut de Passte? |
|
|
![]()
|
|
Salutareeee!
Azi s-a facut mai bine afara, macar nu mai ploua! Incepe sa se indrepte vremea. In prima zi de Paste am facut gratar cu vecinii. In celelalte doua am stat prin casa, ca a plouat destul de tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am mancat ca un purcel (bun de taiat la viitorul Craciun) de Paste, in special dulciurile traditionale, in frunte cu cozonaci, placinte si bomboane de ciocolatam si acum tocmai ce am venit de la sala, sa compensez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I love gym anyway! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maine e ziua unui amic, ce as putea sa ii iau cadou? of ce natanga sunt si eu, am lasat iar pe ultima sute de metri! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Procrastinatoarea asta de Cindy nu se invata niciodata. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Hristos a inviat!! Ce mai faceti????? Teo scumpa mea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la anul am nunta in tara si prima oprire o am la Sibiu, abia astept sa te vad!!! Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) maiastra, masterchef, esti idolul meu!! Albi, Kryss, Jo, Rody, Book, Oana ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tocmai ce am facut un tort cu blat de ciocolata, sirop de ananas, frisca a go go, mix de fructe, trebuie sa-l postez si pe aici, dar scriu de pe smartphone ca laptop-ul l-am aruncat si inca imo prind urechile...da nu ma las, intre timp poza e pe fb. Pun de cafea, vrea cineva? O dupa, amiaza superba va doresc cu mult soare...vine week-end-ul, yeh (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:04 AM |
|