IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Teocris
post Apr 20 2012, 04:04 PM
Post #701

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Adevarat a inviat!
Bre Laure, bre! Da mult ai mai lipsit la apel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Poate ne iese intalneala la anu, ca am mai zis noi si cu alte ocazii ca ne vedem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper ca ai avut sarbatori frumoase si ca esti sanatos, voios si la punga gros!
Salutare la toata lumea!
Eu plec imediat acasa si multe ma mai asteapta sa le rezolv (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va doresc un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Teocris: Apr 20 2012, 04:04 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 20 2012, 06:03 PM
Post #702

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Teo pupaceala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) din vara lui 2009 nu am mai fost acasa, am gasit mereu scuze dar la anul am obligatie mare, am treaburi de rezolvat si vreau neaparat sa te vad la o cafea, tre sa imi iau din Sibiu si cartea de munca! Cu Oana sper sa ma vad la Iasi, mi-ar placea sa o vad si pe Diana, Stiletto...numai spun nik pana nu se va concretiza.
Terminat de facut si o ciorba de perisoare...acum in terasa cu , cafeluta, mangaiat de soare... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
O seara buna la toti/toate!

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 21 2012, 08:18 AM
Post #703

Obsedat

Neatza Neatza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cine vrea cafea??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trezirea!!! Stau in pat, sorb o cafea, ma gandesc cu groaza la curatenia care o am de facut..diseara am invitati si ma gandeam pe langa antipasto sa pun si de o tarta cu ricotta si pere, ma gandeam sa fac si niste saleuri, tort este, rontaiala este, bautura este ...numai stiu ce sa mai fac..boh!!!
Vai dar chiar nu am nici un chef sa ma ridic din pat.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va urez un Week-end placut si cat mai insorit!!

P.S: aici e soare!!!!!
Ma repet anyone coffe??

+Quote Post
Bia
post Apr 21 2012, 06:14 PM
Post #704

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu vreau cafea!

Sunt oboisita moarta. Pe la 1 am ajuns in Monaco astazi si sunt vesela dupa 6 zile deprimante in Elvetia. Nu reusesc sa ma bucur deloc de munte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 21 2012, 08:12 PM
Post #705

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Eu imi fac unghiile!

Laur dragule, scump mai esti la vedere!

Am facut niste curatenie, am halit acum o friptura si am papat, si acum stam in pat. Io imi bibiles unghiile, el citeste, si o sa treaca ziua...

As bea o votka acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 23 2012, 11:15 AM
Post #706

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare! Ce faceti?

+Quote Post
Bia
post Apr 23 2012, 12:35 PM
Post #707

make-up artist

Hello!
Eu ma pregatesc sa plec sa mananc ceva de pranz (conform daca se poate). Am o pofta de cafea, de fapt de un cappuccino bun... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trebuie sa merg sambata care vine la o nunta in Pitesti si trebuie sa-mi cumpar rochie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai naspa e ca nu am timp sa o modific si nu cred ca de-a gata gasesc nimic sa vina perfect peste tot. Ajung abia marti noapte in Bucuresti. Of. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Aici vremea e frumoasa, e soare si e caldut. Imi place mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Preturile sunt exagerat de mari, ca si datile trecute.
Mama lui mister s-a recuperat dupa pneumonia pe care a facut-o acum mai bine de o luna, mai are doar o inflamatie usoara la inima.

+Quote Post
laur claudiu
post Apr 24 2012, 07:56 AM
Post #708

Obsedat

Buna Dimineatza!!! It's coffe time...m-am trezit de zici ca a dat o turma peste mine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
E urat, ft.urat...ploua, detest ploaia!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Dupa-amiaza am un interviu, sa speram ca va fi bine!!!
Va doresc o zi cat mai frumoasa si insorita...din pacate la mine a anuntat toata ziua ploaie (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2012, 10:36 AM
Post #709

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bafta la interviu, Laur!
Mai, io am gilci! Ma doare gitul de mor! Si zau ca nu inteleg cum m-am pricopsit cu ele, ca rece nu am baut si nici mincat nimica!!!

+Quote Post
Bia
post Apr 24 2012, 11:27 AM
Post #710

make-up artist

Hello!
Cafea vreau si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Di, poate ai stat in curent sau ai respirat aer rece de afara cand plimbai catelusii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa te faci bine!

+Quote Post

100 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:14 AM