![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, habar nu am. Fapt e ca parca am un spalator de sirma in git!
Ati auzit? Baiatul cel mic al lui Florin Calinescu s-a sinucis la Praga... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Mi=-i rau de nu mai pot!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna!! Di imi pare rau..sper ca in acest moment te simti mai bine...uite am facut un lighenoi de gogosi, ofer si un pahar de lapte cald...apropo sarut mana pt gandul bun cu interviul, l-am luat dar mai am joi proba practica, sa speram ca reusesc, chiar am nevoie!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo scumpa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pe unde esti, o gogosik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi salutari vecino, faine pozele de Paste... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Rody dar tu pe unde umbli matalutza? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stiletto plimbareata ca de obicei... Vaurez somn dulce si pufos!!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna dimineatza!!!!! In sfarsit soare si cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cafea careva, am cafetiera plina!! Stiletto, pot sa-mi dau cu parerea? Ai arata micidial in acea rosie, prima varianta!!! O zi frumoasa si superba!! |
|
|
![]()
|
|
Bia, ti-am facut topic separat : Idei de tinute pentru nunti si petreceri, Cum ne imbracam la nunti si petreceri
Eu mi-s racita cobza. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma primiti in clubul racitilor? Cred ca din avion mi se trage...
|
|
|
![]()
|
|
Io is mucoasa raaaaaaaau! Ia niste tantum verde, ajuta si la nas si la git.
Ce simptome ai? |
|
|
![]()
|
|
Aoleu dar ce e cu raceala asta? Di m-ai refuzat la gogosi aseara, ofer o cafeluta abia facuta, ce zici?
Azi e zi nationala aici , ar trebui sa nu se munceasca dar de cand a dat Monti legea ca se poate tine orice magazin, centru comercial deschis 24 din 24 , de luni pana luni...au furat ca in codru si acum vor reforma...no comment!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Noi azi am stat acasa, asa cum a zis si Laur, dar intra devar, comparativ cu ceilalti ani, cand totul era inchis, nu aveai de unde sa iti iei un pachet de tigari, azi magazinele erau deschise mai peste tot. am fost si noi in targ si mi am luat glastra pentu zamioculcas care se dezvolta foarte frumos, si mi am luat si io o pereche de ciupici. DUpa aia acasa, am facut niste aripi picante pe care le am halit cu mamaliga si tzatziki. Foarte bun.
Moooaa Laur dai mie o gogoasa macar? Noroc la proba practica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sanatate multa fetelor!!! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Salutare! De ieri am inceput sa iau amoxicilina, ca ii musai simbata sa fiu fresh! N-am mai luat antibiotice de vreo 10 ani...
La noi vremea pare sa se fi indreptat nitel, desi e inca innorat... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:19 PM |
|