IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
albinuza
post Apr 26 2012, 08:42 PM
Post #721

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!

Di, sper sa isi faca efectul repede repede!

Colega mea de birou, nu aia pe care nu pot sa o sufar. Italianca, si a gasit de munca in alta parte. Ma bucur teribil de mult pt ea!!! Va mai sta cam o sapt, timp in care astia tre sa gaseasca pe cineva sa aduca in birou. Si sa fie si instruit intr o sapt. Sper sa vina cineva capabil. Pana la fata asta, nu prea am avut parte de oameni capabili.

Luni si marti stam acasa, si io am asa ed multa treaba ca nu stiu pe unde sa o scot!! Dar e treaba lor!! Ma doare la basca!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Voi ce mai faceti? Bia, te ai hotarat la rochie?

Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Apr 27 2012, 09:13 AM
Post #722

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nup, nu m-am hotarat! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt cam scumpe cele puse de mine, in jur de 1500-2000 de ron si parca nu-mi vine sa dau atata pe o tinuta.

+Quote Post
Teocris
post Apr 27 2012, 01:00 PM
Post #723

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!
Uite asa se face ca apuc sa scriu o data pe saptamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Laur, sper ca job-ul e exact ce-ti doresti! Sa ma scuzi ca nu te-am bagat in seama, dar nu am mai intrat pe forum de ceva vreme. Vad ca esti foarte harnic si faci o gramada de bunatati, care mai de care mai provocatoare de salivare abundenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti taman bun de insuratoare, mai baiete! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Bia, eu am luna viitoare o nunta in program, la care sunt nasa. Mi-am cumparat materialul, dar nu stiu ce sa-mi fac din el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-am tot uitat zilele astea pe net de ceva modele, dar parca niciuna nu-mi place. Sunt mofturoasa tare. Trebuie insa sa ma hotarasc rapid pentru ca dureaza doua saptamani pana e gata rochia la croitor, deci e musai saptamana viitoare sa duc materialul.
In rest, toate bune. Suntem bine, sanatosi, fara bani, dar veseli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stapanirea a hotarat sa ne dea si luni liber, deci m-am trezit cu o mini-vacanta de 4 zile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 30 2012, 08:05 PM
Post #724

V.I.P.

Buna seara!!

Da ci faciti copii? Di, cum a iesit petrecerea in curte?

Noi lancezim de 3 zile, si mai avem una... damn, e greu. si ploua!!1 mult!!

Deci? ce ati mai facut?

+Quote Post
Diana.
post May 5 2012, 03:06 PM
Post #725

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare!
Io ma coc! De ziua mea a fost super, ne-am adunat 21 de oameni! Ceea ce nu a fost prea rau. Am stat pina pe la 3 dimineata!

+Quote Post
albinuza
post May 5 2012, 07:19 PM
Post #726

V.I.P.

Bunaaa!!!

Aici e racoare si bine,mai ploua, mai bate vantul, aduce a primavara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si ce meniu ai avut pana la urma? V ati adunat oleaca de oameni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am muncit azi, nu am mai muncit sambata de nu mai tin minte. Banii inca nu ni i au dat...

Marti imi pleaca colega de la munca si raman singura pe plantatie! Or sa ma termine!!!!

Acum vegetez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 5 2012, 08:17 PM
Post #727

Fondator eLady.ro

Nasol ca ramii singura! L anoi a fost foarte cald, acum s-a mai linistit si e chiar frumos, ca e racoare!

Cu o seara inainte am vrut eu sa fac rahatul praf, insa am facut febra zdravana si mi-o fost foarte rau, asa ca de-abia a doua zi am prestat placinta de brinza, placinta de ciuperci, chec sarat si citeva tavi de pizza. Plus torturile.
Si s-o dus al meu de o luat o tona de mici si de cirnaciori si i-am pus pe gratar, asa ca la baieti sigur le-o placut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si am facut si doua torturi, unul cu frisca si unul cu ciocolata... Cred ca le-a placut tot, ca au mai ramas doar citiva mici si citiva cirnaciori... In rest s-au ras toate! Da` daca o ramas, inseamna ca o fost de-ajuns. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De baut am avut bere, vin, gin si suci. S-au baut vreo 120 de sicle de bere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si un vecin de la Maramures s-o gindit ca trebe si putina horinca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si io am fost singura muiere care o baut horinca. Aka vreo 5 shoturi si jumate. Bine, o fost baieti care dupa primul shot nu puteau sa vorbeasca, io mai ceream! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetele nu o pus gura, da` io, cot la cot cu barbatii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le-am copt-o! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da` am o scuza, era ziua mea! Oricit am vrut, nu am reusit nici macar sa ma ametesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) semn ca trebe s arepet experienta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Oricum, dintre cei invitati care stau in complex doar doua cupluri nu au venit. Primii pentru ca plecau in mini-vacanta tocmai la Zalau si ceilalti pentru ca tipa o avea pe sora ei iesita in ziua aia din spital dupa operatia de tiroidectomie totala si pe la 9 seara o si chemat salvarea, ca ii era rau fetei... In rest, tot complexu` era la mine!
Mai trebuia sa vina o gagica, insa era plecata la Tusnad si Bia care era la nunta. In rest, o venit toti!
Si m-am umplut de flori poci sa va spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mi-o placut teribil cind mi=o cintat "multi ani traiasca" si io ii dirijam! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O fost fain!

+Quote Post
Bia
post May 5 2012, 11:32 PM
Post #728

make-up artist

Wow, Diana! Ce frumos... Imi pare rau ca am fost la nunta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 6 2012, 12:30 AM
Post #729

Fondator eLady.ro

No`, daca era musai, asta e. Da` io nu is suparata pe tine. Next year! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atunci sa vezi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Io tocmai mi-am terminat manichiura si pedichiura si acuma astept sa mi se usuce unghiile ca sa pot scoate fetele afara... Ca zau ca nu vreau sa imi bulibasesc unghiutele, le-am facut ca oauale de Pasti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post May 6 2012, 01:05 AM
Post #730

make-up artist

Eu sunt in casa... singura! Ma uit pe Facebook pe unde sunt prietenele mele si constat cu stupoare ca niciuna nu a binevoit sa ma invite nicaieri nici de aceasta data. Din tot marele grup doar un singur cuplu ma suna sa ma invite de fiecare data cand ies in club. Mda... Asa-mi trebuie daca sunt fraiera si invit o groaza de lume in oras. Vad ca nu mi se intoarce bunavointa...

+Quote Post

100 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:05 AM