![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am vazut si io pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce copii frumosi ai :X
Noi stam lati. Mr a cazut azi la munca, si are pulpa de sus vanata si evident il doare! I am luat o crema care chipurile atenueaza durerea si nici nu o sa se invineteasca la fel de tare. Maine cred ca o sa il doara si mai tare!! Aici e vreme de primavara. Numai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, Albi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Valeu, naspa! N-ai vreo frunza de varza prin casa? Zdrobita da bine tare la vinatai!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai n am! Ca am facut o cu carnati!! Da speram sa fie buna crema!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Merge si carne cruda foarte bine, sa stii! Sa fie rece!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Ce fac fetele? Eu sunt happy! Am dat 1 kg jos in 5 zile de Monti. Yey! |
|
|
![]()
|
|
Damn, eu nu am slabit mai deloc... desi am mincat conform insa cam aiurea. Tre sa fiu mai atenta!
Bia, felicitari! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Salutare!!!
Ar trebui să dau şi eu un pic jos că am pus oleacă de falcute!!! Bia felicitari....mersi de impuls, ştii tu care!! Mă refac încet după o răceală groaznică de mai bine de o săptămâna,antibiotice la greu, ce paracetamol sau nurofen, nimic!!! Am luat proba practică, din vreo 60 am fost selectaţi 6 şi din ăştia doar 3 am obţinut ok-ul, dintre care şi eu....dar am refuzat, pt că una spuneau şi se muncea altceva, deci am zis nu cu zâmbetul pe buze, i-am şocat..cum am putut vezi Doamne să refuz, uite aşa!! Dar am făcut două call conference in Middle East pt o firmă de consulenta şi am luat job-ul de translator engleza/italiana...aşa că de mâine la muncă de la ora 09.00 Diana dar ce copilaşi, să-ţi trăiască!!!! Apropo probasi reţeta de chec a lui Cleo...bestiala!!! Teo pe unde eşti? Albi, Kryssa, Globe, Jo, Corina, Oana, Sylvia, Valentina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va doresc o seară plăcută!!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eee, Laur! Veeezi ca se poate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felicitari si tie pentru job! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Mulţumesc mulţumesc Bia!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am pus de o friptura de pui şi cu cartofi la cuptor cu rozmarin!!
Pun şi de o cafea, Bia ce zici, vrei? Cald pe la noi numai că toată săptămâna arad soare şi duminică ploaie...vreau să merg la mare..uffa! |
|
|
![]()
|
|
Vreau! Eu sunt prima la cafea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:35 PM |
|