![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! La mine ploua azi!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si la mine! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La mine nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Buna seara! Da...sa va zic de la munca. Deci intr un fel sau altul ne au obligat sa trecem pe firma lor! Nu ne au dat banii nici pana azi, si au zis ca daca nu trecem pe firma lor nu se stie daca ii mai primim, pentru ca sunt probleme cu firma din tara. Nu au folosit chiar cuvintele astea, dar asta au vrut sa spuna. Deci de pe 16 o sa trecem pe firma lor! Asta ne cam obliga sa mai stam pana in decembrie, pentru ca banii vor fi mai putini, deci perioada mai lunga! Si supravietuiam cu ideea ca o sa ne intoarcem in august! damn!! voi? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Naspa, Albinuta. Fac chestii de-astea angajatorii si cand stiu ca angajatii nu comenteaza, dupa parerea mea.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara bună! Azi pe acilea o fost caniculă, damn it!! A decurs bine ziua , in fiecare zi am şi câte un curs de o ora şi jumătate pe care trebuie să-l susţin pt cinci persoane, inclusis şeful de agenţie...ştiu sunt rău dar nu ma pot abţine să nu râd când ma gândesc că un român îi învaţă pe italieni engleza..nu au nicio treaba cu limbile.
Mâine, după cursul de dimineaţa, voi merge la Verona la un salon Expo mondial, sunt crizat de faptul ca trebuie să fiu office din cap până in picioare şi am constat at ca, costumul meu de băiat gigea sta mai rău ca pe gard, imi vine să urlu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , ...sunt in dilemă şi cu părul, legat, pe spate, să-l indrept un pic ca is creţ ca un berbec...alo Houston, we have a problem!!! Albi vrei să te reintorci definitiv in ţară?? Eu unul, imi iubesc ţara dar nu m-aş intoarce să o iau de la zero nici dacă mănânc pasta all olio..m-am liniştit şi aşezat aici, gata m-am saturat de 11 ani umblu cu valizele după mine!! Mama ei de răceală, azi nasul m-a înnebunit, acum am o tuse măgărească...eu in general nu răcesc, o dată la 4/5 ani dar şi când o păţesc is sfeclă de varză (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O seară plăcută..vise pufoase!!! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce sexy macho e asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sprancene are (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E bun asa, in a weird neanderthal sapiens way
Eu ar trebui sa fiu iar cu nasul intre carti...of, e vara si as vrea sa fac cu totul altele! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Jason Momoa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
'Neatza! ce fac fetele? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut! Io ma coc. Am fost putin in Baneasa , ca e ziua unei prietene din complex si acum am ajuns acasa si incalzesc mincarea sa papam cu totii, inclusiv fetele.
m facut o praji super, o sa va pun reteta. |
|
|
![]()
|
|
Foarte frumos, Diana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:01 PM |
|