IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Oana
post May 17 2012, 05:56 PM
Post #771

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna seara. Scuze de lipsa dar am dat de bucluc din nou, mai sunt si cu un pas in sesiune si pe deasupra ma mai am probleme si cu cineva "special", care imi ia prietenii din lista de facebook si le toarna povesti dulci despre cat de bun este el....ma rog..sa trec la subiect......sunt in probleme si nu stiu cui sa ma mai adresez. Primarul tine audiente numai la tv si nu ne baga in seama deloc.
Priviti si voi asta si dati-mi un sfat.

http://www.telem.ro/telem/local/48275-vide...te-sociale.html

Asa de bine ca viceprimarul s-a schimbat recent si i-au cazut astuia nou, acuzatiile mele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cretinu' celalat zice ca e normal sa platim suma de 15 milioane.....ma intreb ...la 3 camere cat ar trebui lumea sa plateasca? 40 de milioane eventual......

Cei care au bagat facturile au aruncat contoarul general la gunoi.unde s-a mai pomenit asa ceva.
http://www.bzi.ro/lagarul-de-exterminare-al-primariei-286241
Am nevoie sa ma sfatuiti cui sa ma adresez....am platit o parte din datorii, dar cu factura asta nu stiu ce sa fac...si mi-a expirat si contractul casei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post May 17 2012, 06:18 PM
Post #772

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Oana,

Sincer noi la 3 (3 persoane) camere platim taxele administrative ale blocului in jur de 400 lei (asta fara gaze, apa si curent electric, cablu si internet). Cu totul ne duce in jurla 1500 lei/luna.

Ai incercat sa suni la Protectia Consumatorului? Desi cred ca sunt mana in mana toti.

+Quote Post
Diana.
post May 17 2012, 10:45 PM
Post #773

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oana, habar nu am.. sincer...

Eu azi am fost cu Aruta si cu Judicuta la Vet Center, in Otopeni. Miss Ara avea epulis, deci stam cu ochii pe ea. In rest, fetele au iesit ok la testul de babesioza refacut preventiv. Inclusiv Judy, pe lama careia scria "rasfat cronic" - citez medicul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Auzi, Oana... da ` ce includ alea 15 milioane? Ca eu nu am avut 15 milioane cu totul la toata casoaia asta!

+Quote Post
Oana
post May 18 2012, 11:01 AM
Post #774

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Pai asta incerc sa inteleg si eu......ce naiba..pe factura nu inteleg nimic. Toti ridica din umeri...si faza e ca pentru faptul ca am avut curaj sa deschidem gura...o sa vina facturi mai mari.

Ma rog....sunt in ultimul semestru', ultimul an si asta ma face fericita.
Voi cum mai sunteti?

+Quote Post
albinuza
post May 19 2012, 11:35 AM
Post #775

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!

Oana de rahat situatia! Sper sa se rezolve ceva prin mediatizare!

Noi am tercut pe firma astora de aici. Acum asteptam prima leafa sa vedem care e treaba.

DUpa ce nu ne au mai platit din martie, la 2 zile dupa ce am semnat contractul ni s au dat banii pe martie. Acum pe 25 ar trebui sa ii luam pe aia pe aprilie. Sunt aproape sigura ca o sa ii primim, ceea ce imi confirma banuiala ca a fost doar o strategie sa ne faca sa trecem pe firma lor. Asta este. Astept sa vina august sa mergem acasa, pentru ca ideea ca tre sa ramanem cel putin pana in decembrie m a daramat.

In alta ordine de idei, locatarii de la blocul din fata blocului meu, au taiat din curte 2 tufe mari de iasomie. Nu imi dau semaa de ce au facut asta. Miroseau asa de misto, ca parca luni dimineata cand plecai la munca nu mai era chiar asa de rau.. Handicapati!!

Acum am uit nitel pe net, ca nu stiu ce pana mea sa mai fac de mancare. V am mai zis ca mi se pare foarte greu sa fii mare?

Weekend fain ladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 19 2012, 02:01 PM
Post #776

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chiar e foart egreu sa fii adult... O gindesc zilnic! Ce n-as da sa fiu iar copil, sau macar adolescent... Uf...
Magari mai sint aia de la serviciul tau, Albi! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nici eu nu mai stiu ce sa mai fac de mincare...

+Quote Post
Bia
post May 19 2012, 03:54 PM
Post #777

make-up artist

Si mie mise paregreu sa fii adult.

Aseara am iesit cu fetele. Multa bautura pemasa noastra, discutii peste discutii. Am ajuns la concluzia ca cele maritate nu traiesc intr-o fericire sublima cum mi-am imaginat eu. Sunt dezamagita, sa va spun sincer. Eu imi imaginez pentru mine o casatorie ca-n basme sau macar ca a parintilor mei.
Si ca tot eram infierbantata in ale discutiilor profunde, atunci cand am ajuns acasa l-am sunat pe mister. Din discutie in discutie am ajuns si la subiecul de mai sus. Concluzia: el nu are ganduri de casatorie deocamdata. Simt ca am pierdut aproape 2 ani din viata cam degeaba, sa va spun pe-aia dreapta.

+Quote Post
kryss_10
post May 19 2012, 07:23 PM
Post #778

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Salutare! Pupici.

+Quote Post
albinuza
post May 19 2012, 07:48 PM
Post #779

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Mi am luat o richita din in. Sper sa ma indeletnicesc sa o pun aici.

Bia, adica tu consideri ca daca ai o relatie frumoasa cu cineva, dar nu se ajunge la casatorie intr un timp foarte scurt, relatia este inutila? Da ce ai fi vrut sa te ceara de nevasta intr o luna si sa traiti happy ever after? De ce te grabesti asa?

Eu nu am nici o treaba daca sunt maritata sau nu. Pe mr, din cauza ca e de la tara, il piseaza ai lui sa se insoare. Dar eu nu o vad ca un must. Si nici el. Adica de ce am nevoie de o hartie ca sa fiu fericita?

In seara asta nu mai fac nimic. MI am tuns trandafirasii, la unul din ei am 2 boboci care se dezvolta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De abia astept sa vad ce natie ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu ies niciodata ce am cumparat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Va pup kiss::

+Quote Post
Bia
post May 19 2012, 09:35 PM
Post #780

make-up artist

Pai sa-ti spun de ce. Am 25 de ani deja si mi-e ca daca mai pierd 5 ani si ni se intampla nimic nu ma mai ia nimeni dupa 30 si raman cu degetul in gura si cu tineretea mancata.

This post has been edited by Stiletto: May 19 2012, 09:36 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:39 AM