![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Prostii! Am colege care s-au grabit si acum sint la a treia!!!! casatorie. Si ce au rezolvat?! Nimic!
Hirtiile alea nu mai valoreaza nimic in ziua de astazi. Nu ii opreste nici sa fie morocanosi, nici tifnosi, nici sa insele... so, what`s the point? Sa nu zica lumea ca-s fata batrina? Sa fim seriosi, unde e "lumea" aia cind sint bolnava sau am probleme?! Pe mine "lumea" care mi se dadea "prietena" m-a sapat si m-a f***T de nu m-am vazut. Asa ca mi se rupe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ce zice lumea! Lumea le stie pe ale ei, io pe ale mele. Si daca ramin fata batrina, ce? Decit maritata cu unu` care o trage la tot orasul sau betivan, mai bine lipsa, sa traiti! Nu mai traim vremurile in care totul se reducea la maritis... Slava Domnului pentru asta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eee hai fii serioasa, esti frumoasa, cu capul pe umeri, produci singura pentru tine, serios? Chiar ai grija asta? Adica vrei cumva sa insinuezi ca eu la 29 risc sa raman cumva de caruta? (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)
NU iti mai face atatea griji in legatura cu asta! Nu o hartie te leaga sa stii. Se poate la fel de bine sa te desparti cu tot cu cea hartie. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu la ce a spus Albi. Poti sa te stergi la fund cu hirtia aia, desi nu e recomandat, ca e cam batoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Haideti ca m-ati facut sa rad!
Mie mi se pare ca doi oameni care se iubesc trebuie sa se casatoreasca. Asta e in capul meu. Ma rog, sunt dezamagita dar nu am ce sa fac. De fortat nu-l pot forta si am sa ma fac ca nu am avut conversatia de aseara si astept sa vad ce-o urma. Mi-am spus si eu oful... Mie care nu-mi place sa merg la cumparaturi, mi-a venit un chef de shopping... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi trebuie o geaca de piele, marimea S (sa vina bine pe talie) ca sus n-o inchid. This post has been edited by Stiletto: May 19 2012, 10:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Da, in mod normal, da. Insa ce anume mai e "normal" astazi? Nimic... Insa nu asta e chestiunea de fond, sa stii.
Chestiunea de fond e ca motivul casatoriei nu trebuie sa fie gura lumii, virsta sau mai stiu eu ce alti factori. Nu stiu daca m=am facut inteleasa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ba da. Dar eu tot am un bat in fund ca raman nemaritata... Plus ca m-am saturat sa caut si sa incerc. Dar da, la nici 2 ani posibil sa fie prea devreme sa discutam asta.
|
|
|
![]()
|
|
Nici tie nu iti place la cumparaturi de boarfe? Pfff credeam ca io mi-s singura "defecta" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Subscriu la ce a spus Albi. Poti sa te stergi la fund cu hirtia aia, desi nu e recomandat, ca e cam batoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) haha Diana, esti mortala! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Asa imi spune mie tata ca daca depasesc 27 de ani si nu ma marit, nu o sa ma mai ia nimeni, motivand ca pana si aia batrani vor "pustoaice" de 19-20 ani. LOL. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In traducere, eu o sa fiu expirata. Eu nu ma grabesc, casnicia mi se pare asa destinatia spre plictiseala suprema. |
|
|
![]()
|
|
Imi place doar online! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si in afara de mers la cumparat fructe/legume (pe viu) nu-mi place niciun shopping! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie tot online! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
E ora 7 si nu am invatat nimic, doamne, ce om lenes! Voi ce faceti? Book iar a disparut? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:42 AM |
|